Yıllardır muhabbet kuşunun en güçsüz sağ kol olduğunu söylüyorum. King'in kral haki açmasına bile gerek yokBu gidişle Marco en güçsüz sağ kol çıkacak . King kralın hakisi açmazsa Marco'dan sonra King gelir.
Yıllardır muhabbet kuşunun en güçsüz sağ kol olduğunu söylüyorum. King'in kral haki açmasına bile gerek yokBu gidişle Marco en güçsüz sağ kol çıkacak . King kralın hakisi açmazsa Marco'dan sonra King gelir.
Amirallerin yonkoulara yakın olduklarını bir kabullenebilseler böyle olmayacak işte.Geçen hafta bazı kişilere göre King ve Queen Amiraldi. Bunlar yenilince yenenler Amiral oluyor. 5 senedir aynı hikaye. Wano'daki 15. Amiral Sanji'ye selam olsun.
Üzgünüm ama beklentinin gerçekleşeceğini hiç düşünmüyorumBu bölüm Tek atacak kinge Zoro kestiği anda işi biter bence. Benzer işler King tek yerse Zorodan, Katanın köpeği olamaz derim.
Vay demek yıllardır yanılıyorsun. Adamın savunması, Marconun yanında çöp kalıyor saldırı gücünde Marco kesinlikle arkasında değil. Hele Fiziksel güçte Marco eziyor kardeşiyle bunu koltuğunun altınsa sıkıyordu. Borsalino, Kuzan ve King'i betonla bütünleştiriyor adam xDYıllardır muhabbet kuşunun en güçsüz sağ kol olduğunu söylüyorum. King'in kral haki açmasına bile gerek yok
Yanlış anlamadım, Katakuri'ye özgü değil bu durum.Yanlış bildiğin bir şey var ama öfkeye kapıldığı zaman haki akışının bozulduğunu Hyogoro da söyledi. Yani Katakuri'ye özgü bir durum yok. Herkes için geçerli bir durum. Hatta Luffy'nin haki akışının bozulma sebebi de saldırılarında kendini aşırı kaptırıyor. Zoro bu konuda daha iyi duygularına fazla kapılmadan rahat mücadele ediyor.
Katakuri'nin dövüşünün 12 saat sürdüğünü düşünürsek handikabı yoktur. 12 saat koka basıyor, gözlem kasıyor, Kral Haki kullanıyor. Ne King'in ne de Queen'in, Katakuri'yle kıyaslanması mümkün değil.
Borsalinoya 7 eksiHer bölüm Queene 1 eksi marcoya 2 eksi
Queen yenildiyse yenilmiştir. Zoro ve Sanji, yeni isimli saldırıylarıyla noktayı koymuş gibi gözüküyor. Birininki bitmediyse dövüşler birer bölüm daha uzar.King bu saldırıyla yenilmişse benim için hayal kırıklığı olur. Daha adamın ne adam gibi hibritini ne alevlerini ne hakisini gördük. Zoro bunu bize yapma oğlum. Hayvanlığının da bir sınırı olsun!