Biliyorum ben ilk orada izlemiştim. Star TV geleceği görüp ismi koymuş olsa gerek. Bu bildiğin Lastik Çocuk çünkü..Star Tv'deki ismi oydu. Lastik Çocuk
Biliyorum ben ilk orada izlemiştim. Star TV geleceği görüp ismi koymuş olsa gerek. Bu bildiğin Lastik Çocuk çünkü..Star Tv'deki ismi oydu. Lastik Çocuk
Tamam ilk ben alıntıladım sonra pişman oldum ve şimdi diyorum ki ne sen bana yaz ne ben sana yazayım anlması bu kadar zor olmasa gerek. Şu noktada diyaloğu kimin başlattığının bir önemi yokBen mi seni alıntıladım sen mi beni?? İlginç birisin gerçekten
Değilsin. Bildiğin genç Mihawk.King'in tipini Mihawk'a benzeten tek ben miyim?
Ahaha. Bu kaçıncı seviye.Eğer king sonraki sayıda düşmüşse muhtemelen tek yemiş olacak. Çünkü bildiğimiz bir aldığı hasar yok.
Nami kazanamadıUlti: 400 Milyon Beri - Nami Kazandı.
Yapma dostum . King queen Aralasında o kadar fark olsa biri sağ biri sol kol olup üstüne birbirlerine böyle atar gider yapabilirmiydi(ki bulundukları tayfada güç herşey ken)Sanjinin saldırı gücü kinge işlemez muhtemelen. Zoro bile anca kral haki ile işletiyor. Mesela Zoro queenin inim inim inletirdi. Power upı bırak enmasız bile alabilirdi.
Yalan mı? Adamda şimdiye kadar ne hasar var? Önceden bir ağzı kanadı bir de göğsü. Onların da izi bile yok. Hayvan gibi iyileşiyor herif galiba.Ahaha. Bu kaçıncı seviye.