Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kaidoda acayip cengiz han göndermesi var hani köle olmuş şimdi yonkou falan korsan tayfasıda canavar korsanları cengiz hanın yağmalamalarına atıf bu arada kingde de bir meleğemsi bir hava sezdim böyle çizimi için özellikle meleğe benzetmeye çalışmışlar sanki
 
***Zoro uses an attack called Phoenix Burning Ball.

***Sanji starts flying towards the sky after Queen.

***Luffy discovers a new power.

***Luffy talks to the spirit of the devil fruit inside him and feels the change around him.

***Zoro makes a very powerful slash attack.
Kaynak? Bu arada eğer sanji gerçekten queen2i teklediyse şuan başka bir yere vs'ye gidiyor olabilir. Tahmin ama ya b.m korsanları ya da cp0'nun olduğu yere.
 
Sanji'nin saldırı gücü ne kadar yüksek ki 1.320 Milyar Beri'lik bir korsanı dümdüz etti. Karşısında Antik Zoan değilde 1.320 Milyar Beri'lik güçlü bir korsan olsa Sanji'nin saldırılarının bitirmesine şaşırmazdım ama herif Antik Zoan yani fiziksel olarak hem çok güçlü hem de çok sağlam bir fiziksel savunmaya sahip. Demek ki Sanji harbiden de olmuş. Birde çok fazla zorlanmadı. 1.320 Milyar Beri'lik herifi devirdiyse bu saatten sonra önü çok açık.

Bakalım Zoro nasıl bir gelişim gösterecek. Tayfanın bu denli gelişim göstermiş olmalarından nedense çok mutlu oldum. Wano'ya kadar tehlikeli imajı çizselerde bireysel de dayak yiyeceklerini düşünüyordum Yeni Dünya'da. Resmen Yonkou tayfasını devirdiler. Buradan itibaren çok daha fazla gelişim gösterecekler.

Page One: 290 Milyon Beri - Usopp, her ne kadar yenememiş olsa da Page One kalibresindeki Antik Zoan olmayan başka korsanları yenebilir. Page One'ye yaptığı ataklar etki etmedi ama Zoan kullanıcısı dışındakilere hasar atabilir. Bu arc sonrası onunda iyi bir seviyeye geleceği ortada.

Ulti: 400 Milyon Beri - Nami Kazandı.

Sasaki: 472 Milyon Beri - Franky Kazandı.

Black Maria: 480 Milyon Beri - Robin Kazandı.

Who's Who: 546 Milyon Beri - Jinbe Kazandı. Rahat kazandı, daha üst seviye düşmanları yenebileceği ortada. Şu anda rahat Jack seviyedir.

Chopper her ne kadar bir dövüş kazanamamış olsa da Queen gibi 1.320 Milyar Beri'lik bir rakibe karşı iyi fiziksel güç gösterdi. Sasaki ve Who's Who'yu yenebilecek kalibrede. Şu canavar formunu daha uzun süre kullanabilmesi ve daha iyi bir form açabilmesini umuyorum.

Luffy'ye diyecek bir söz yok zaten en sağlam gelişimi her zaman o gösteriyor. Wano sonrası artık kim gelse tokatlayacak hale gelecek.

Tayfaya bir de Yamato gelirse tam bir Korsanlar Kralı tayfası olacaklar.
 
İnanılır gibi değil valla . Millet sanjiyi gömmek için yonko sol kolunu bile gömüyor. Seride şuan için bir sıralama yapsam(tayfayla savaşmışlar içinde)
Kata
King
Queen>=cracker
Diye giden sıralama yaparım. Şuanki zoroda sanjide kingi alabilecek seviyede . Katayıda belki zorlar lar. Ama bu değilki king queen güçsüz. Hatta king queen buggy seviyesi ?
Sanjinin saldırı gücü kinge işlemez muhtemelen. Zoro bile anca kral haki ile işletiyor. Mesela Zoro queenin inim inim inletirdi. Power upı bırak enmasız bile alabilirdi.
 
Adama Base formunda Nekomamushi ve Inuarashi dönüşümlü 5 gün Jacki tutuyor ama Wanoda çok kısa sürede birisi Perosperoya diğeri Jack'e perte çıkıyor diyorum şu kadar basit bir şeyi anlamıyor ye benim anlatımda problem var ya da onda.
 
Abi King harbi King çıktı bea bildiğin akıyor:flaugh:

Bu bölümde anlaşılan hepimiz bir sonraki bölümde Zoro'nun çaktığı King'in akıbetini bekleyen Luffy'cileriz:artiz:
Çünkü fena bozulacağız gibi geliyor:oleyo:
 
Bizim bir yere geçiş yaptığımız yok, ilk alıntıladığın mesaja bak ben oda sanjiyi öyle bir işlemişki arc başındaki Luffyi bile yener gibi dedim. Queen sonuçta yc 2 seviyesi Kata da yc 1 ikisi arasında uçurum yok
Ben de Queen'i o kadar kötü işlemiş ki Cracker bana daha güçlü geliyor dedim. Sanji de YC4 bile değildi. Demek ki YC1 YC2 diye bakmamak lazım.
 
Sanji vs. Queen başlığında diğer bölüm Queen yenildi yazıldı. Şimdi ki bölüm Zoro vs. King geliyor gelmekte olan gibi... O zamanda King çöp denilir mi acaba :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 188)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık