Zoro genel olarak serinin şeytanı hell King gayet doğal bence.“Hell king” enma’nın isminden mi geliyor? Yazık lan santoryu saldırılara bile enmanın ismini mi koyuyor artık? Wado olsam baya dışlanmış hissederdim.
Zoro genel olarak serinin şeytanı hell King gayet doğal bence.“Hell king” enma’nın isminden mi geliyor? Yazık lan santoryu saldırılara bile enmanın ismini mi koyuyor artık? Wado olsam baya dışlanmış hissederdim.
Puhahahahahaha Bu gözler neler okudu beee… Kılıç ustaları bu serinin adamları değil kardeşimmm skksmsmsBölümün sayfalarına bir daha bakınca aklıma " Zoro'nun harcı değil sağ kol almak, bu arc Who yeter ona." mesajları geldi... Ne günlerdi :d
Olması gereken oydu. Keşke onu diyenler yazsaymış mangayı en azından daha mantıklı bir şeyler okurduk.Bölümün sayfalarına bir daha bakınca aklıma " Zoro'nun harcı değil sağ kol almak, bu arc Who yeter ona." mesajları geldi... Ne günlerdi :d
Kaido'nun üç komutanını topla bir Katakuri etmiyor, şaka gibi.
Katılıyorum, tüm yorumlarına Marco için Borsalinonun kelepçe arayışına girmesi Marconun da nasıl bir hayvan olduğunu gösteriyor.Amacım Marco'yu gömmek değildi ama daha aralarında tam fight olmadan Kizaru Marco'yu tutamadı demeleri saçma geliyor dediğim gibi bence en dayanıklı sağkol Marco öyle birkaç panelde Marco indirebilecek adam Ya Prime Wb, Prime Roger'dır yada yoktu, Ama uzun süreli bir Fighta Marco'ya kaybedecek amiral yoktur.
Luffy'e de Luffy tek başına Kaido'yu alamayacak herkes ile birlikte indirecekler demişlerdi. :dBölümün sayfalarına bir daha bakınca aklıma " Zoro'nun harcı değil sağ kol almak, bu arc Who yeter ona." mesajları geldi... Ne günlerdi :d
Yenilen çıksın forum kasıyorGördüğünüz üzere fazla karizmatik bir canavarım. Maske takmamın sebebi düşmanlarımın bana aşık olmasını istememem.
Yakışıyor da kendine hell king demek fazla egoist bi hareket değil mi yavZoro genel olarak serinin şeytanı hell King gayet doğal bence.
Mom yüzünü görmedi yüzünü görse Sanji gibi Smoothie’ye damat alırdı bunu. Neden Smoothie dersen çok sevdiklerinden değil bir tek onun boyu boyuna.xDO değilde King in saçındaki örgüler çok tatlı