Bu King in Hibriti yok mu? Ulan Zoan meyveler güzel patladı bu arc
geceleri yıkanıyordur çıkarıpAdam bilmem ne kadardır suitten çıkmamıştır kim bilir saçları ipek gibi ve örgülü. Seride sorgulanıcak bir bu mu kaldı derseniz evet. Lağım kokması lazım bu adamın.
Nasıl bir tık bu hocam. Adamlar 5-6 sayıdır kapışıyorlar. Tık dediğin ilk Kaido vs Luffy'dir. Orada tık diye aldı.Vs attılar cok guc farki olsa amiralin dakikalar icinde almasi lazimdi onu bak zoroyla sanji tık diye aldilar vslerini
Ve güüümmmmmmm ?????????Bahsin içeriğine karar vermemiştik. Sen Zoro King'i bire birde temiz bir şekilde yener demiştin diye hatırlıyorum bende yardımsız yenemez demiştim.
Zoro bu kadar hayvan olsaydı şimdiye belli olurdu. Oda tutarsızlıklara ve karakter ittirmeye devam ediyor. King net bir şekilde harcanmıştır eğer yenildiyse. Ben bu şekilde olmasını beklemiyordum King'de kral haki çıkmalıydı ve Zoro'yu daha çok ezmeliydi. Seninle bir iddiaya girmemiştik neyseki.Biz de böyle yenilmesini beklemiyorduk kardeşim ama Zoro hepimizin düşündüğünden daha hayvan çıktı. King'in saldırısına bakınca son saldırı konseptine uygun gibi duruyor bu saldırı. Aynı şeyi Ryuma dövüşünde de görmüştük. Hala bir ihtimal var mı bilmiyorum ama umarım yenilmemiştir King. Daha çok yönlü görmek isterim kendisini. Lakin her halükarda sen patladın. Geçmiş olsun. İddiaya falan girmiş miydik ?
Sunum hazirlamana gerek yoktu ama yapiyorsan dogru yap . Attigin ilk sahnede oncesinde ne olduguyla beraber ekleseydin baska bir denizci marcoya deniztasi kelepce takiyor ve meyvesi etkisiz hale geliyor . Meyvesiz marcoya da hasar versin bir zahmdtHep kizaru gömüp durduğun için ciddi cevaplayacağım umarım verecek cevabın varsa verirsin
Kizaru'nun Marco'yu yensin çok saçma bir argüman Serideki kısa sürede Marco'yu yenebilecek karakter yoktur varsa belki Prime Roger, Wb falandır çünkü meyvesinden dolayı çok dayanıklı
Ama buna rağmen kizaru marcoya hasar verebilmişti
ayrıca ne kadar inanırsın inanmazsın bilmem ama Kizaru Marco'ya çok sert davranmadığını söylüyor
Kizaru'nun gücüne gelirsek ya serideki en hızlı kişidir yada en hızlılarındandır
Luffy'nin G2 suna çok yavaş diyordu
Kizaru çok hızlı olduğu için haliyle yaptığı fiziksel saldırılarda çok güçlü oluyor
Urouge gibi fiziksel gücüyle öne çıkan birini basit bir tekmeyle bu kadar uçurması gücünü gösterir
ayrıca hepimizin bildiği şu panel var
2 yonkounun olduğu adaya gitmekten hiç çekinmiyor
ayrıca Rayleigh gibi bir efsaneyle denk dövüşebiliyordu
Neden inatla Kizaru gömdüğünü anlamıyorum sebeplerin varsa yaz bizde bilelim.
Saçlarını düzenli olarak Yamato örüyor herhalde.geceleri yıkanıyordur çıkarıp
Ben öyle bişey demedim laKendimi teselli ettiğim falan yok, Uzunluğundan yakındıktan sonra Kaku izleyeceğim dedin diye aynı uzunlukta olduğunu söyledim sadece. Bunun neresi "avutma" anlamadım.
Aynen kardeşim, kılıç çok keskin fena güç veriyor arada kasaba gitsin kılıçları biletsinKaranlık ve köşeli karakterinin getirdiği estetik zevklerden dolayı kara kılıcı taşıyor demek ki