Absalom'a kızdığında onu bu sisin ötesine fırlatacağım demişti. O sahne geldi aklıma.Şimdi fark ettim Sanji Queen'i Aya'a göndermiş.
Absalom'a kızdığında onu bu sisin ötesine fırlatacağım demişti. O sahne geldi aklıma.Şimdi fark ettim Sanji Queen'i Aya'a göndermiş.
O kadar kıyakla olmasin zaten.Bu arada Zoro'yu hala DazBones kadar zorlayan olmadı. (Kaido Bigmom hariç)
Şu an görünen Zoro'nun eksikliği gözlem ve rakibi Shiryu görünmezlik meyvesi aldı. Birde bazı arkadaşlar Zoro hızlı rakibe karşı bile dövüşüyor çünkü rakibi saldırı yapmak istediğinde duraksamak zorunda diyorlar, görünmezlikde böyle bir olay yok. Zoro o dövüşte kendini bu konuda geliştiricek ve komple bir gücü olucak. Sanji'nin eksikliği silahlanma hakisi belli. Rakibi ise Burgess olucak. Burgess gördüğümüz kadarıyla fiziksel gücü çok yüksek ve silahlanma hakisine yatkınlığı var. Ben üstüne Jozu'nun elmas meyvesini yiyeceğini de düşünüyorum. Böylece Queen de göremediğimiz şeyleri göstererek Sanji için gerçek bir sıradaki rakip olucak. Sanji bu son dövüşte içten patlamalı hakiyi öğrenebilir.Zoro ve Sanji şu kadar güçlenmişken Teachin çöpleri nasıl zorluk çıkarıcak merak ediyorum
Alirsa cidden ortalik karisir. Ben hala yenilcegini sanmiyorum.Law ve Kidin Bigmomu almasına hazır mıyız.
Şenlik olacak.
Gercekten düştü mü o kadar satışları ya evet seride bir bozulma var ama insanlar o kadar merak ediyorki almaya devam ederler gibi geliyorSatışları baya düştü bari fan servis savaş çizeyim belki toplarım diyor herhalde.
Çok kötü olmuş ilk 10'da bile değildi. Hatta ilk 20'de olabilir.Gercekten düştü mü o kadar satışları ya evet seride bir bozulma var ama insanlar o kadar merak ediyorki almaya devam ederler gibi geliyor