Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 yaş ortalamasında kral olsunlar, bununla bir meselem yok, ama insan bunu biraz usturuplu yapar. Genç neslin eski nesli geçeceği vurgulanıyor zaten de, genç nesile sağlanan torpilin de bir ayarı olur.
Keşke wano öncesi bir zaman atlaması daha olsaydı . Tüm kek te yonko seviyesi ve tayfası daha güçlü işlenip , biraz daha gelişelim diye bu sefer tayafaca falan eğitim yapılsaydı . O şekilde dönüp şuanki wano savaşlarını yapsalardı daha tatmin edici olurdu. Yada wanoyu bu kadar uzatmak yerine öncesine bir takım p.up ların işleneceği kısa bir arc daha çizilseydi.
 
O senin düşüncen.Göremedin diye olmadığı anlamına gelmiyor.2 hakiyi de ustaca kullanıyordur King ve Queen.Fakat yetenek setlerini daha kullanışlı görüyorlar ihtiyaç duymuyorlar. @Alpamis sen diyordun değil mi birşeye ne kadar az ihtiyaç duyarsan o kadar güçlüsündür diye.Al işte. :) Bu adamlarda sadece kral haki olmayabilir onun dışında her haki üst düzeydir ama tercih etmiyorlar.Queen bir kere koka basayım dedi o kadar.

Muhtemelen kral haki de Kingde vardır zaten.Öyle konuşmasına bakılırsa.
Çevir yanmasın.
 
Gençler gelişime açık ve belli bir seviyenin ustune geldiler . Luffynin gelisimi vs normal bence , yaslilardan normal hayatta oldugu gibi gencler cogu konuda daha iyidir ama tecrube farki agir basiyor. Aradaki tecrube ve guclerini nasil kullanmayı bilmenin farki baska . Sacmalik olabilecek sey karakterlerin gelisimi degil de atiyorum Kaidonun tek attiktan sonra Luffyi oldurmemesi mesela oyle bir senaryoda da muhtemelen tum tayfa kaybederdi zaten . Manganin bitimine bu kadar az kala hasir sapka korsanlarindan herhangi birinin asiri fazla derecede guc gostermesi normal geliyor bana.Hic hosuma gitmese de Big Mom karsisinda kid ve law abarti bir guclendirme alicak gibi duruyor bakalim neler olucak
 
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum Sanji ve Zoro nun rakiplerini bu kadar hızlı devirmesi... Şunu anlamış oldum Luffy hariç diğerlerinin savaşına önem vermiyor Oda. Veriyor gücü geçiriyor hemen bizde "hadi oğlum siz kimin kanatları olduğunuzu gösterin" falan diyoruz, evet gösterdiler saçma bir şekilde...
Oda senden isteğim lütfen ama lütfen Luffy Kaido ya tek atmasın lütfen. Seriyi çöp ettin ya Zoro King e, Sanji Queen e tek atıyor hahahahahahaha bizimkilerde "baak Zoro ya bak of of ne kadar güçlü tek attı" diyor hahahahahahahahha ulan ya hahahahahaha Zoro yukarıya çıkıp çıplak elle Kaido dövse bunlar yine "olum Zoro ya ne olmuş çıplak elle Kaido dövüyor" derler, garipsemezler. Kötü.
 
4-5 ay önce Enzo ve Sanji'nin artık amiral seviyesi olduğunu Luffy'nin artık en güçlü karakter olduğunu ısrarla söylüyordum. Bu bölüm kanıtı oldu artık, Sanji orta şeker indirmiş, Enzo ise epiklik katılmış sadece. Rakiplerini kolay şekilde yendiler.

Luffy bu arc sonrası 2 amirali döver artık.

Tabi bunlar hepsi saçmalık, seriden soğudum 4 bölümdür okumuyorum ama One piece artık bu. Kabul etmek lazım, özelikle amiral lobisi.
 
King kesin düşmüş çift panel hakiyi akıtmış Zoro bir daha böyle bi saldırı yapacak takati makati yok. Ki zaten Sanjiye benzer şekilde olacağı bariz Who's Who da aynısı olmuştu. Sonraki bölüm görmüştük düştüğünü ondan kesin düştü King.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 155)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık