Aynen öyle serinin en karizma karakterlerinden biri
Aradaki 7 farkı bulun :d
Aynen öyle serinin en karizma karakterlerinden biri
Aradaki 7 farkı bulun :d
Luffy’nin sürekli düşüp kalkması herkesten abartılı. Ama rakibi de iyi dayanıyor. Onu kastetti galiba.Şaka dimi ? Sürekli dayak yiyip,dirilip,dirilip gelir Luffy.
Ama rakipleri bir kere nakavt oldu mu daha kalkamaz ?
Gerçi herkes için böyle,Op'da sevmedigim bir durum.
Queen smothienin kafasına düşer ve ardından Quuen shut down smoothie .Komiklik mi ciddi misin ?
Değil mi king ortalığı ateşe boğacak dedik magmadan ejderha çıkardı büyük patladık
@Phoenix bu eleman nereye iniş yapacak En son böyle iniş yaptığında yonkou bayıltmıştı xD
Hasar almadi alsada iyilesme power var zaten. Haki+ates etkisi olabilir ilk kez kullandi. Bildigim kadariyla sadece luffy yetenege haki basti ya da gen etkisiyle geçis olabilir. Bayilmasi dogal. Ayaga kalkacaktir. Sonrasinda big mom korsanlari ya da cp0'larin oraya bi ugrar belki. Kaido'ya giderse yok artik derim. Zoro yigilir yere, pert ilaç etkisiyle duruyo zaten. Bandaj power'la wano'yu tamamlarSanji bayılmamış yoksa ben mi görmedim en rahat yenen sanji oldu ya adam ciddileşince tekledi direk ikinci rahat zoro luffy zaten şamar oğlanı inşallah kaidouya toplu dalarlar
Dayın değilim.
Şu an beklediğim Luffy dövüşü. Beklenti düştü ama Oda inşallah şaşırtır.Yani yani bu bölümde sonra ağlamamız lazım çok haklısın
Kanadını tekrar yapıştırırlar umarım zaten kanatlarıyla uçmuyormuş sıkıntı olmaz.
Zoro ryou açığını enmayla kapatıyor aslında. Çatıda da görmüştük bunu kesmişti Kaido'yu kral haki kullanmadan önce de.Ya bu temassız haki içten patlamalıyla ilgisi olabilir yanlız. Kral haki ve içten patlamalı kombosu gibi de geliyor bana çünkü. Zoronun yaptıkları temassız değil çünkü. Zoro daha yapamıyor olabilir tabi bilmiyorum ama bana sanki temassız vurabilmek için içten patlamalıda şart gibi geliyor.
Kaido gibi bir canavarı indirmek için yanılmıyorsam Oda bu konu hakkında bir şeyler yapmalıyım demiş bir yerlerde. Ona göre Luffy'ye g5 veya başka bir fırsat verebilir.Şu an beklediğim Luffy dövüşü. Beklenti düştü ama Oda inşallah şaşırtır.