Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valalhi Ferit git köşede mi ağlıyon ötede beride diğer fan arkadaşlarının kollarında mı ağlıyon bilmiyorum da bana ağlama.:D Hiç beklentiniz yoktu King'den olur mu canım.:D
Yani yani bu bölümde sonra ağlamamız lazım çok haklısın :ehe:

Şerefsiz king acayip karizma yav.
Kanadını tekrar yapıştırırlar umarım zaten kanatlarıyla uçmuyormuş sıkıntı olmaz.
 
Karşıdan blok geliyor işte. Zoro yatmış bir vaziyette iki kılıcını da guard'a almış. King de tam o vakitte ona saldırıyor üstten.
Ayrıyetten Zoro itmedi King'i. Bu çarpışma sonrasında savrulan kişi Zoro oluyor.
Arada eksik sayfa var.
Aynen bu eksik sayfa gelince şuan buraya yanlış demişim Zoronun uçurduğunu. Ama bu sahne de bir acayip fb hatırlıyor gibi oraya kayarken olanları önce kaymayı bölüm gelmeden tam anlaşılmıcak gibi.
 

Üye silindi 7459

Çeviri bir gelsin hele belki de biz yanılıyoruzdur belli olmaz hiç. Şu anlık gözükene göre yorumluyoruz zaten.
Bilmiyorum ya o çarpışmanın olduğu yerin etrafında da elektriklenmeler var. Bence bu kesin kralların hakisinin çarpışması ama bakalım. Hani tek taraf olsa niye elektriklenme olsun? Genellikle çarpışmalardan çıkar elektriklenmeler.
 
King kral haki eklememiş olabilir.Eklese zaten Zoro şu an eklemiş haliyle geçiyor baya bir güçlü olurdu King amirallere taş çıkarırdı yenilmesi de mantıksız olurdu.Resimlere tekrar baktım emin değilim ama kullanmamış olabilir gibi duruyor hiç belli değil.Oda bizi efekt manyağı yaptı incir çekirdeğini yorumluyoruz artık. :S
 
Sence King ve Zoro'nun çarpışması benim attığım gibi bir çarpışma mı yoksa senin şu an attığın gibi mi? Buna karar verer önce.
Hakisini salıp kılıçlarını almak nasıl bir şey lan?
Kılıçlarını kurtarıyor ve King saldıır yapıyor. King saldıır yaparken de zoro gördüğün gibi iki kılıcıyla guarda giriyor. ve ortaya birbirine değmeyen bir çarpışma oluyor. Tıpkı Luffy-Kaido'daki gibi.
Aynı sayfaya mı bakıyoruz bilmiyorum Capori. King ve Zoro temaslı bir şekilde çarpışmışlar. Sonra Zoro tekrardan kılıçları kaptıracakken buna izin vermeyeceğim demiş ve hakisini salmış. Panelde benim gördüğüm bu.
 
Bu sahnede ikisi de h.haki kullanmıyor. Kaido silaha haki basmış sadece.
Luffy de hyogorodan öğrendiği temas etmeden vurabileceği hakiyi basmış ayağına. Kıvılcımlar da temastan dolayı çıkıyor.
King, Zori'nin kılıçlarını kapıp bir köşeye atmaya çalışıyor ama bizim kılıç ustası kılıca haki basıp savuruyor King'i. Öyle haki çarpışması falan değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 91)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık