Iskalamasa arc bitmişti!Iskaladı :/
Iskalamasa arc bitmişti!Iskaladı :/
O konuyu bakalım hangi şanslı kişi açacak ?.Hazır savaş da bitmişken King vs Kata konusu açılsa fena olmaz sanki. Bu konunun uzun süre tartışılacağı belli
Odeni severim çok,daha olmamıştır onun kadar.Ama yaptığı saldırı prime Oden klasmanında bir saldırıydı.Zoro son sayfa ile Oden kadar güçlü olmaya göz kırpmadı mı hacı ? Çiziliş bile aynı gibi
Katakuri ile ateş arasında bir durum vardı sanki ben yanlış mı hatırlıyorum ? Burada magmadan söz ediyoruz
Avatarını hazırlarım bir ara.Ben söylenene değil icraata bakarım. Luffy bak bırak Tüm Kek'i, Wano'da Kata kadar gözlem kullanabiliyor mu ? Hayır. Bu cümle Oda'nın okuyucuya Kata'nın yenilmesine sebep olarak sunduğu bir cümle sadece. Biz bu cümlenin altı serinin hem o anki hem de şimdiki haliyle yorumladığımızda doluyor mu dolmuyor mu görebiliyoruz. Bunu geçtim senin dediğin gibi Luffy, Kata kadar gözlem kullanabiliyor olsa bile biz bunu kabul etsek bile saldırılarına kral haki>ileri seviye gözlem olduğu için yine durum ortada.
Sadece onu değil,tüm arcı yanlış hatırlıyorsun zaten sıkıntı yokKatakuri ile ateş arasında bir durum vardı sanki ben yanlış mı hatırlıyorum ?
Çok dandik bir arctı zaten iyi olur ?Sadece onu değil.Tüm arcı yanlış hatırlıyorsun zaten sıkıntı yok
King baya baya yedirildi Zoro'ya. Zoro'ya Oda biraz öncesinden King'e karşı işe yaracak bir sürü özellik veriyor. Çatıda ilk ateş kestiği yeri görüyoruz. Yine Enma ile kral hakisi çatıda tetikleniyor. Alta iniyor yaptığı şey ateş kesmek ve kral hakiyi kullanmaya başlamak. King'in savunması var o da hızlı hareket etmek için ekarte oluyor.Aylar önce yazdığım gibi ateş kesme sayesinde kazanmış. Ben hibrit+kanadı alevlendirme bekliyordum saf ateş atmış habersiz garibim. King hiç beklemiyordu tipten belli. Zoro sona kadar ateş kesmeyi göstermeyerek akıllılık etti.
Sanji de queen kıza bakarken vurmuş. Dövüşlerin 10-15 dk sürmesi lazımdı mangaka’nın çözümü bu olmuş.