Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoronun gözlemi zayıf diyenler de kapak oldu. king gözle görülemeyecek kadar hızlı hareket etmiş. Ona rağmen zoro karşı saldırı yapmış. o kadar dedik zoro karşısında hızın önemi yok. Vuracağın zaman durmak zorundasın. işte o durma anında zoro yakaladımı içinden geçer. law ışınların gelir ahdjajkda haa gelir haa :D
 
King'i tam olarak kapsamlı değerlendirmek lazım ama Sanji ile yetenekleri uyuşuyor. Dayanıklılık olarak o seviyede mi emin değilim ateş gücü olarakta magma gibi denmiş o kesin değil ama genel olarak Sanji'nin çok rahat sağ kol seviyesine geldiğini söyleyebiliriz.

Manga gelsin gene bakarız da King için ırkı dolayısıyla dokunmazlığı Kata'nın k.hakisi ile dokunmazlığı ile eşleştirersek.
Ateşini hadi uyanışıyla eşleştirerek. H.haki olması bile Kata'nın daha özel olduğuna işaret.
 
Katakuri, kendisine oldukça yakın gözleme sahip olup+en hızlı formunu kullanan,Zoro'nun kaptanım dediği birisine kaybetti.Türkü değil,gerçekleri çığırıyorum.
Ben söylenene değil icraata bakarım. Luffy bak bırak Tüm Kek'i, Wano'da Kata kadar gözlem kullanabiliyor mu ? Hayır. Bu cümle Oda'nın okuyucuya Kata'nın yenilmesine sebep olarak sunduğu bir cümle sadece. Biz bu cümlenin altı serinin hem o anki hem de şimdiki haliyle yorumladığımızda doluyor mu dolmuyor mu görebiliyoruz. Bunu geçtim senin dediğin gibi Luffy, Kata kadar gözlem kullanabiliyor olsa bile biz bunu kabul etsek bile saldırılarına kral haki>ileri seviye gözlem olduğu için yine durum ortada.
 
Queen bir okama. 2 yıl yaşadığı cehennemi düşününce Sanji için önemli bir etken.
Queen, Germa yani ailesi ile ilgili Sanji'ye yükleniyor.
Queen kadınlara zarar veriyor ve bunu Sanji'nin yaptığını düşünmesini sağlıyor.

Sanji'nin seride daha fazla sinirleneceği başka bir karakter gelmeyecek muhtemelen. Sanji çok büyük bir power-up aldı ve kendi vücudunu anlamaya çalışmaktan başka bir sorunu da olmadı Wano'da. Tüm bunları düşününce Sanji'nin o öfkesiyle Queen'i adadan bir bölümde süpürmesi gayet normal. Yukarıda bahsettiğim psikolojik etkenler olmasaydı savaş daha uzun sürebilirdi fakat OP de psikoloji çok önemli bir yer kaplıyor. Sanji'yi tebrik ediyorum. Ödülü muhtemelen 1,5 B olur Wano sonu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık