Sanji Queen'i tek tekmeyle kaleden dışarı mı uçurmuş...
2 gün önce bu gif'le tam nokta atışı yapmışım
2 gün önce bu gif'le tam nokta atışı yapmışım
Ahanda tam olarak böyle yendi
Ahanda tam olarak böyle yendi
Kurban bayramında sahibinden kaçan boğalar gibi :d... Kaido'nun hem derisi aşılamıyor hem de 7 metre boyu var. Kaido için etrafındaki denizcileri sağa sola savurmak, kelepçelere rağmen zor olmasa gerek... Dediğin gibi tayfası bile yoksa o zaman önemli bir korsan da değildir. Başında kaçmasını engelleyecek güçlü bir denizci de yoktur haliyle. Fırsatını bulup, topuklamıştır.Tamam kabul ediyorum kairoseki herkesi bayıltmıyor ama şimdi sen deney yapılan ve yüksek korumalı bir yerdesin.Elinde de kariosekili kelepçeler var.Tayfan da yok ki senin kaçmana yardım etsin.
Sen o yerden nasıl kaçabilirsin?Anlatmak istediğim sadece buydu benim.
Gelecek arc bu seviyeye gelir Shiryu'yla savaşırsa. Yonko üstü olur seri sonunda Zoro.İmparator veya bir tık altı. Yani ya Linlin, Kaido falan eder ya da Rayleigh, Oden
İlk olarak King'in maskesini kırdı. Skor burada 1-0 oldu.
Bundan sonra King sinirlendi ve Zoro'yu perişan etti. 1-1
King'in üstünlüğü Zoro'nun rakibini çözmeye çalıştığı sürede devam etti. Hatta Zoro kılıçlarını düşürüp savaşı kaybetmenin eşiğine geldi. 2-1 King önde.
Zoro bir şekilde kılıçlarını ölme pahasına geri aldı ve verdiği sözleri hatırladı. Kralın hakisini açtı ve durumu tekrar eşitledi. 2-2
En sonunda King'in maskesini çıkarması bu savaşın kırılma anlarından biriydi. Bu kısım tıpkı Luffy Katakuri savaşına benziyor. Zoro rakibinin gücünü çözüyor.
En sonunda iki tarafta varını yoğunu ortaya koyuyor. Sınırlar zorlanıyor.
King: "...I will remember you as swordman with considerable skill."
Zoro: "No. I will be the one to make YOU remember me if you manage to survive this!!"
Savaşın kırılma anı burası arkadaşlar bence. Zoro bu savaşta temkinli olmaktan ziyade ilk kez bu kadar agresif davranıyor ve sonucunu hep beraber görüyoruz.
Zoro OP deki en badass karakter. Oda'nın karakter gelişimi olarak en çok zorladığı kişilerden biri Zoro. Karşısındaki rakip kim olursa olsun Zoro her koşulda savaşın sonucundan emin bir şekilde ilerlemek istiyor.. Bunu anladığında ise savaş hemen son buluyor.