Aşırı belli değil miydi zaten? Şu kadar yakalandı şu kadar idam edilmeye kalkıldı falan denirken. Luffy de defalarca yenilip, yakalandı şu ana kadar düşmanları tarafından, yarın bi' gün KK olursa aynı durumda olacak işte.Dediğim gibi Kaido daha çok genç olduğu zamanlarda yakalanmış.
Dof'a vursa yarısı boşa giderdi. kaç kiloluk dana'yı uçurduNeyse sonu yine toparladı az biraz.
Sanji saldırısını yeniden çizmeli demiştim. En azından etkisini gösterdi. Güçlü bir ataktı. Bana Dof'a çakılan ilk Kong Gun'ı hatırlattı.
Zoro dövüşü de sonda heyecan yaptırdı yine. Ama cool King bir anda paçalara bırakmaya başladı.
Bu arada sonda Zoro, NFS Most Wanted'daki gibi nitro turbo köklüyor gibi abanmış kral hakiye.
Yamato Zoro salağınca dereden su salar gibi salıp "ay ölücem, ay kalıcam" diye gezmiyor. Kaido'nun Luffy'i eleştirisi har vurup harman savurmasıydı H. Hakiyi, aynı boku şu an Zoro yiyor, şansına karşısındaki Kaido değil.Zoro'nun kral hakisi>Yamato'nun kral hakisi bu arada.
Kanka h.hakili gücünü çekinmeden savaşan kaido karşısındaki yamato ile hakisiz kaido çizebilen zoro kıyaslıyorlar bazen. Ne diyicem bilemiyorum. Ne yapsak oda ya mail mi atsakYamato Zoro salağınca dereden su salar gibi salıp "ay ölücem, ay kalıcam" diye gezmiyor. Kaido'nun Luffy'i eleştirisi har vurup harman savurmasıydı H. Hakiyi, aynı boku şu an Zoro yiyor, şansına karşısındaki Kaido değil.
Şu My sword can kill me ile neyi kastediyor o zaman Aydın sence?Enma'ya bağlı olsa sürekli çekerdi, ara panellerde görüyoruz ki bariz bir şekilde H. haki kullanımı yok, malafatı salacağında basıyor H. hakiyi Zoro.