Zoro kılıçlarını geri almak için kralın hakisi basmış işte. Haki çarpışmasına hiç benzemiyor. Bunun etkisiyle King savrulmuş.Buradan dolayı ama emin değilim. Çünkü başka yerde kingin yıldırım çıkardığını görmedik. Gerçi hep magma ile saldırdı.
Zoro kılıçlarını geri almak için kralın hakisi basmış işte. Haki çarpışmasına hiç benzemiyor. Bunun etkisiyle King savrulmuş.Buradan dolayı ama emin değilim. Çünkü başka yerde kingin yıldırım çıkardığını görmedik. Gerçi hep magma ile saldırdı.
Ateş kesiyor. Aynen akainu şiş kebap yapar artık. vs. bitti muhtemelen kolunu kaybetti ve kesildi heralde kılıçlarla beraber.Lan kingde kral haki var. King son sahnede şaşırıyor çünkü zoronun ateşi kesebildiğini bilmiyordu Adamda nasıl bir ateş yeteneği varsa magma yaratıyor. Zoro akainunun kantırı oldu Luffynin intikamını zoro alsın. Zoronun pili bitmemiş. Ama aşağı düşüyor manyak herif
Şimdi bakınca bana da öyle geldi.Metin doğruysa Enma yüzünden öleceğini ifade etmiş. Zoro şu an akışına bıraktı her şeyi.
Bu arada başta ben de King ile çarpışıyor sandım kral haki ama Zoro, King kılıçlarını çekmesin diye hakiyi daha çok salıp King'i ittirmiş gibi geldi bana.
Kanka kavrasa da en fazla amiral Neyse hakisiz kaido çizdi. Yeter ona.Zoro şu an tam h.hakiyi kavrayamadı anlaşılan ama haki ile rakibini ittirmesi vs. temassız h.haki kullandığının ve kullanacağının göstergesi. Yonkou ligi boşuna demiyoruz adama.
Buradan dolayı ama emin değilim. Çünkü başka yerde kingin yıldırım çıkardığını görmedik. Gerçi hep magma ile saldırdı.