Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puegatory Oni Giri ile Kaido'yu kesemedi. King'i kesti ama. Ateşi ile tam olarak ne sağlıyor kendine belli değil. İyileştiriyor mu yoksa sertlik mi katıyor. Ateşi olduğu sıra boyunca darbeleri hep soğurdu gibi duruyor. Zoro'nun darbeleri hasar vermedi değil hasarı yetersiz kaldı. Kral haki ile hasarı arttı sadece. O da yeterli olmuş gibi duruyor.
Zoro orada enmaya yeterince haki vermediğini kendisi söyledi. Sen gelmiş ne diyon. Ayrıca anladığımız kadarıyla kingin bilinçli bir şekilde ateşi kullanması lazım. Aksi halde zarar görüyor. Bir bakıma haki yerine ateş kullanıyor kendini korumak için gibi düşün.
 
Kairoseki öyle herkesi Luffy gibi bayıltmıyor herhalde... Mama'yı yirmi kat kelepçeye sarıyorlarlardı ama Queen yine de korkuyordu, azman karıyı uyanmadan Kaido'ya yetiştirmek için acele ediyordu.
Tamam kabul ediyorum kairoseki herkesi bayıltmıyor ama şimdi sen deney yapılan ve yüksek korumalı bir yerdesin.Elinde de kariosekili kelepçeler var.Tayfan da yok ki senin kaçmana yardım etsin.

Sen o yerden nasıl kaçabilirsin?Anlatmak istediğim sadece buydu benim.
 
E daha iyi. Adam kesilmiyor. Ama dayanıklılığı daha az. Yani kaidoyu herkes kesti biçti. Ama kadio dayanıyor. King ise kesilmiyor ama kesilince de çok da dayanamadı açıkça.
Dayanıklılığının az olduğu nerenin uydurması, Lütfü mesela Kata'dan sonra ne dayanıklılık efsanesi falan yazmıştı kral hakili tek darbede gitti xD

Laf bunlar laf, Zoro güçlü dememek için.
 
Luffy çok iradeli diye tansiyonu çıkan mı ? "Herifin gözlemi bana yaklaşıyor,daha güçlenmeden fişini çekmeliyim "olmasın o cümlenin doğrusu.Yorumlarının kalitesine gölge düşürüyorsun böyle algılarla.King'in karşısında Zoro olunca adam çok güçlü Zoro'ya kaybetti oluyor,Kata karşısında Luffy olunca 3te1i gözleme sahip herife kaybetti diyorsunuz @Mr.Bushido da yapıyor bunu :D

Luffy saldırılarına kral haki eklemeden sadece ileri silahlanma ile de Kaido karşısında varlık gösterdi zaten.Çatıda en fazla iş yapan,en fazla darbe alan,en fazla açık yaratan,Kaido ve Bm tarafından gene en fazla adam yerine koyulan karakter Luffy'ydi.

Ben yanıldıysam yanıldım derim. @Mr.Bushido'nun Zoro bu arc h.hakinin ileri seviyesini gösterir yazmasına başta karşı çıktıktan sonra,mangada yanıldığımı görmemle birlikte,"ben yanılmışım Zoro'nun ileri seviye h.haki kullanacağını söyleyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedim bundan daha 3 hafta önce.
Çok ayrıntıya girmeye gerek yok.

Derede boğulan karakter mi güçlüdür okyanusta boğulan karakter mi güçlüdür; soru bu. Cevabı da herkesçe malum. Sen istediğin türküyü çığır.

Kral haki bu serideki en kallavi güç. King buna yenildi Katakuri kendisinin yarısı kadar gözlem kullanamayan birine yenildi. Sen istediğin türküyü çığır.
 
Sanji genel anlamda hızda ve gözlemde üstün Zoro'da saldırı gücü ve dayanıklılık olarak üstün. Ayrıca kral hakinin verdiği dayanıklılık da var. Seride baktığımız zaman kral hakinin önemi hıza ve gözleme göre çok çok daha fazla. Böyle biterse dövüşleri ikisi için böyle düşünüyorum ben.
evet zaten daha önemli bu yüzden zoro daha güçlü olacak ama dağlar kadar farkta beklemiyorum belkide senin gözünde ki amiral gücü farklıdır
 
O zaman Kaido kariosekeili kelepçeleri çıkartmayı öğrenmiş!

Denizcilerin Kaido'ya kariosekeili kelepçeleri takmadığını falan mı düşünüyorsun?

Bence hayır.Ortalama bir zekaya sahip bir denizci Kaido yakalanmaz yakalanmaz kariosekeyi takmıştır zaten.

Burada bahsettiğim şey Kaido'nun kariosekeli takılı olduğu halde o kadar koruma varken nasıl 18 kez kaçabildiği?Cevap bence çok açık denizcilerden veya hükümetten içeride adamları var Kaido'nun.

Bahsettiğim şeyleri galiba anlatamıyorum.
Sen Kaido'nun hangi şartlar altında tutulduğunu, nasıl tesislerde kaldığını biliyorsun sanırım. Bir adamı 18 kere neden yakalamışlar ve serbest bırakmışlar. Bunun da mantıklı bir açıklamasını yaparsın artık.
 
Sen Kaido'nun hangi şartlar altında tutulduğunu, nasıl tesislerde kaldığını biliyorsun sanırım. Bir adamı 18 kere neden yakalamışlar ve serbest bırakmışlar. Bunun da mantıklı bir açıklamasını yaparsın artık.
işsizlik veya tavşan avlamak gibi bir hobidir belki yakalıyor sonra ekosisteme geri salıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık