Luffy, Udon'da hapisken Big Mom daha adaya gelmemişti ya sanırım Mom adasından çıkana kadar ki o kaçışlarını gösterecek.Germa neyden kaçıyor ki acaba ?
Luffy, Udon'da hapisken Big Mom daha adaya gelmemişti ya sanırım Mom adasından çıkana kadar ki o kaçışlarını gösterecek.Germa neyden kaçıyor ki acaba ?
Sayfalar orada. Olmayan bir şey diyorsam kafadan atma diyin.
WCI'dan kaçışı diye belirtilmiş kapak hikayesinde. Bence Big Mom'ın ellerinden kurtulduktan sonra ne yaşadıklarını gösterir. Kapak hikayeleri genelde böyle hafif eğlenceli şeyler oluyor. Ciddi bir şey çıkmaz bence.Germa neyden kaçıyor ki acaba ?
Kıskanma kılıcımızıEnma'nın gücünü salayım dedikten sonraki Enma efektlerle yapılan atakları diyon di mi?
Yok ya degil adam yonko sag kolunu yeniyor yonko savasinda sayi ustunlugu olmasina ragmen sag cikiyor . Kaido + Big mom kombine saldirisini amirale atsalar bile kalici hasar birakir . Seviye olarak wano arcta cok uste attişimdiden amiral seviye demek için erken bence
Olmayan bir sürü şey söylüyorsun göstersene efekti hadi bekliyorum.Sayfalar orada. Olmayan bir şey diyorsam kafadan atma diyin.
Sanji ye sağkol deyipte zoro ya amiral demek garip oluyorKizaru benim için yonko altı son karakter zaten bir üstü yonko benim için. Sanji amiral çıkmaz kral hakisi olmadığı için ama net sağ kol.
1033'ü oku yorumla derim sana. Yapacak bir şey yok. Bölümlerde Enma olan yerleri atlayıp okuyonuz herhalde.Olmayan bir sürü şey söylüyorsun göstersene efekti hadi bekliyorum.
Ulan rakip bile bu kılıç, kendi ustasını dövüyor derken sen kalkıp kılıç sayesinde dayanıyor diyordun bir de olmayan bir şey mi diyorum ya xD
Kral hakisiz tatsumaki ile kaidoyu kesti ama. Anla artık sorun kingin defansında. Kaidodan daha iyi defansı var ateşi sayesinde. Irki bir özellik. Kendisi de ben başka seviyedeyim diyor sen hala zoronun saldırısı zayıf diyorsun.Kral haki ekliyor burada. Enma sayesinde tabi. Burada da King'i kral haki ile yenmiş galiba. Kral haki siz atakları zaten çizik bırakamıyor. King'e de bırakamadı zaten.
Üzgünüm Zoro'nuzu Enma adam etti.