Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha ne vs'si la, Zoro, Sanji ve Brook adamların farkında bile değiller sen bunu kalkıp ulu orta yerde 1v1 atan CC vs Luffy'e denk getiriyorsun şimdi de gelmiş algı kasıyorsun.

Ortada bir vs yok. Lütfüyü dövmekse mesele Hody'de dövdü ölüyordu çocuk kan vermeseler bu mu yani Kata övme olayı. Lütfü'yü herkes döver, yalan yanlış bir şey demiyoruz olan bu xD
BAA'da vs deyken kafese düşmemiş miydi bu Zoro? Orada da balık adamlarla dövüş içindeydi. Hatırlamıyon herhalde.

Ya Ferit sıkıştıkça zaten çokça tartışılmış üstünden baya şeyler geçmiş şeyleri algı yaratmak için yine ortaya çıkarıyon.

Savunulacak tarafı yok King dövüşünün la kabul et bir sal yahu. Dövüş böyle biterse rezaletten başka bir şey olmayacak.
 
Akainu saldırıları direkt karşılayacak diye olay yok. Herif hem gözlem kullanıyor, hem gelişmiş silahlanma sahibi hem de logia avantajı var. Vista'nın hakili saldırısını hiç umursamadan sıyrılmıştı mesela. Ayrıca vücut olarak Akainu gerçekten baya sağlam bence. Deprem meyveli yumruğu yedikten sonra ayağa kalkıp saldırmak her yiğidin harcı değil.

Ek olarak ilk saldıran Akainu olursa yine kınların işi çok zor. Lav banyosu yaptırabilir herif. Nereden bakarsan bak sıkıntı ve anlamsız bir karşılaştırma.
Vücut olarak Shankstan ve diğer amirallerden iyidir ama Kaido ve Linlininki baya absürt seviyede ya.. özellikle Linlinin ki.. Bu arada o kadar adam tek kişiye çullanacak olsa gözlem mözlem sökmez
 
Bu arada King’in dövüş ciddiyeti ile Kata’nın ki kıyaslanamaz. King başından beri öldürmek için dalıyor Zoro’ya. Kata ise dövüş sonunda “Anacuğumu da yenmeye gelecek misin” demiş adam. Yav onu da geçtim… Luffy gibi bir adam bile dövüşü kazanmak için “Ben korsanım her şeyi yaparım” ayağı çekerken… Kata, başkasının dikkatini dağıtması yüzünden Luffy’e yara açtığı için dönüp kendini deşti. Adam Luffy den daha onurlu savaştı resmen. Ve bu adam manyak Bm’nin oğlu. Bundan büyük saçmalık mı var… çay molasını söylemiyorum bile :d
- king havadayken zorodan darbe bile almadan indirebilirdi ama nedense kılıç kullanmaya döndü.
- zoroyu uçurdu Zoro kendini havaya kılıçı ile slash atarak yukarıya çıkarıyor bu sırada king izliyor.
- Zoro kingin ırkını öğrenmeden kazanamayacağını söylüyor acaba bunu king mi ona söylüyor yoksa yine boş hype sahne ile mi bitiyor ?
- kılıçlarını elinden alıyor yapabileceği binbir hareket varken gidip düz yumruk atıyor???
- arcı tek bir isimli saldırı ile bitiriyor.
Valla katakurinin çay molası bile daha anlamlı .....
 
yorum konusunda ileti sınırı yok değil mi 250 iletiyle rekor kırcak olan bile var.

Bölümle ilgili olarak sağ kollar gerçekten sadece güç konusunda değil, aynı zamanda yakışıklılar
 
Oda'nın vs çizme konusundaki beceriksizliği üzerinden birbirinize yüklenmeyin bence. Serideki mantıklı, görsel zevki yüksek, kısacası kaliteli dövüş sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bunun Luffy'si, Zoro'su vs. yok. Hepsi rezalet. Çünkü Oda kabiliyetsiz.
 
Çok emin konuştun bence 1v9 daha önce görülmemiş bir olay.

Herkesin harcı olmayabilir.
9 kına karşı tek başına kaido dan, zirve garptan, roger ve zirve wb den başka kolay kolay kazanabilecek daha dogrusu kesin kazanır denilebilecek adam yok bencede. Hani 9 kında 5-6 tanesi komutan ayarı hele birde sulong girerse işin içine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık