Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada King’in dövüş ciddiyeti ile Kata’nın ki kıyaslanamaz. King başından beri öldürmek için dalıyor Zoro’ya. Kata ise dövüş sonunda “Anacuğumu da yenmeye gelecek misin” demiş adam. Yav onu da geçtim… Luffy gibi bir adam bile dövüşü kazanmak için “Ben korsanım her şeyi yaparım” ayağı çekerken… Kata, başkasının dikkatini dağıtması yüzünden Luffy’e yara açtığı için dönüp kendini deşti. Adam Luffy den daha onurlu savaştı resmen. Ve bu adam manyak Bm’nin oğlu. Bundan büyük saçmalık mı var… çay molasını söylemiyorum bile :d
 
@sensey bu konuda biraz farklı düşünüyorum nedeni şu Tabiki Sakazuki, Kınlara yenilecek bir adam değil İmparator da eder aşağı yukarı. Ama anormal bir vücudu yok. Bak mesela bu olaya en iyi örnek şu Tanklığıyla ön plana çıkan Jack, 5 tane elit sulong minki çok aşırı zorlanmadan alt etti. Perosperonun Jack gibi bir sürü saldıryı kolayca tanklayacak bir vücudu yok. O yüzden Carrot ve Wanda karşısında 2v1de çok zorlandı. Ama aynı ikili Inuarashi ve Nekomamushiye karşı 1v1de üstün geldi. Yani kendi altındaki saldırıları çok rahat tanklayacak birisi çoklu savaşlara daha müsait yapısı oluyor. Linlin, Kaido bir sürü ortalama seviye karakteri, Shanks, Borsalino, Kuzan gibi adamlara göre daha rahat karşılar
Akainu saldırıları direkt karşılayacak diye olay yok. Herif hem gözlem kullanıyor, hem gelişmiş silahlanma sahibi hem de logia avantajı var. Vista'nın hakili saldırısını hiç umursamadan sıyrılmıştı mesela. Ayrıca vücut olarak Akainu gerçekten baya sağlam bence. Deprem meyveli yumruğu yedikten sonra ayağa kalkıp saldırmak her yiğidin harcı değil.

Ek olarak ilk saldıran Akainu olursa yine kınların işi çok zor. Lav banyosu yaptırabilir herif. Nereden bakarsan bak sıkıntı ve anlamsız bir karşılaştırma.
 
Akainu kınları yenemez,hatta devam etselerdi Kaido da bunları yenemezdi çünkü bu adamlar ölümsüz. Biri 100 kere ölür yine canlanır sonra ateş çizer aa öldüm der(kesin yine canlanacak),biri kafasına sopa yer sonra bıçaklanır hâlâ ortalıkta zart-zart diye koşar.Bir tanesi yonko gücündeki bir kulak memesini yenecek. Ha ayriyeten birde vano shogunu var o da ölümsüz .Akainu bunların beynini eritse de bunlar yine bir şekilde şöyle böyle der canlanır rakip de bir noktadan sonra yorulup düşer.Bu arada öyle saçma bir manga oldu ki bu yazdıklarım olsa şaşırmam.
 
Vs kritlerini her şeyi siz belirliyonuz zaten. Zoro yenmisse vs dir yenilmisse vs değildir. Kaçmış ise vs değildir kaçmamış ise vs dir felan filan.
Hahaha ne vs'si la, Zoro, Sanji ve Brook adamların farkında bile değiller sen bunu kalkıp ulu orta yerde 1v1 atan CC vs Luffy'e denk getiriyorsun şimdi de gelmiş algı kasıyorsun.

Ortada bir vs yok. Lütfüyü dövmekse mesele Hody'de dövdü ölüyordu çocuk kan vermeseler bu mu yani Kata övme olayı. Lütfü'yü herkes döver, yalan yanlış bir şey demiyoruz olan bu xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık