Kaçış yok Densetsu, bugün olmasa yarın. Reisin kral olduğunu kabul edeceksiniz.Çok şükür kurtulduk. Hani Sanji'nin güçlenmesinden değil bu bayık muhabbetten ?
Kaçış yok Densetsu, bugün olmasa yarın. Reisin kral olduğunu kabul edeceksiniz.Çok şükür kurtulduk. Hani Sanji'nin güçlenmesinden değil bu bayık muhabbetten ?
Zoro, övgüyü hak ediyor da bayağıdır resimlere bakıp geçiyorum. Ondan yorum atmıyorum pek.Geçen bölüm Zoro çıkartı vurdu masaya bir tane yorumunu okuyamadık
Resimlere bakıp geçiyorsan yorum attığına şükretmek lazım, eli ayağı eksik gibi çiziyor mangayı xDZoro, övgüyü hak ediyor da bayağıdır resimlere bakıp geçiyorum. Ondan yorum atmıyorum pek.
Büyük güçlerin %90ı bu güce sahip.Biz bunu zaten kabul ediyoruz neyi görmek istemedik ? Kral hakisi olmayan adam büyük güç olamıyor mu ayrıca ?
Yamato'ya da yakışmıyor bence. Ama onda kalıtsal abi yapacak bir şey yok. Sanji'de ne alaka ?
Wb kral olmak istemedi.Katakuri kral olmak istemedi,Yamato da istemedi,Hancock da.Kesin olan bir şey savunmuyorsun ki sen.Kral haki krallık isteği olanlarda çıkıyor
Luffy korsanlar kralı olmak istiyor
Zoro en güçlü kılıç ustası olmak istiyor
Kid de en üste çıkma derdinde
Coby de çıksa dahi şaşırmam adam en güçlü denizcilerden olmak istiyor
Diğer olanların çoğunda da ya korsan kral olma derdinde yada işlenmemiş karekterler .
peki Sanji? hiç birşey yok en büyük hayali çıplak kadınlar hamamına girmek olan bir adam bu .
Muhtemelen bunu yapan Sanji haterı biri… çünkü h.haki çok büyük bir güç. Büyük troll yapmış…Çok şükür kurtulduk. Hani Sanji'nin güçlenmesinden değil bu bayık muhabbetten ?
Avatarın güzelmiş xdEko sistemli haki patlaması yaşamış reis helal olsun
Yok zaten direk saldırılarına ekleyerek göstermez kral hakiyi,etrafındakiler bayıldı tarzı bir şey deseydi daha inandırıcı olabilirdi.İyi bari kaldırılmış… ama güzel şakaydı valla…