H.haki kullandım diye yalan attıysa kesin çıkar. Unuttum ama belki atmıştır. Elbafta acar.Size saçma gelebilir ama ben kral hakinin tayfada bir de Usopp'ta çıkacağını tahmin ediyorum.Hatırlarsanız bir manga sayısında kimin kullandığı belli olmayan bir kral haki kullanılmıştı ve o kral haki Big Mom'ın kullandığı varsayılmıştı.
Aslında bende Big Mom diye düşünüyordum ama Usopp'ta bilinçsizce salınım yapmış olabilir diye düşünmeye başladım bu aralar.
Orasını bilemiyorum ama sanki Oda o kral haki mevzusunu boşuna bize göstermedi gibime geldi.Yani ben bekliyorum açıkcası Usopp'tan böyle birşey.H.haki kullandım diye yalan attıysa kesin çıkar. Unuttum ama belki atmıştır. Elbafta acar.
Saldırıya kral haki eklenmek zorunda değil. Luffy, Doflamingo'yu yenerken KK'yi saldırıya eklememişti ama siyah yıldırımlar yine çıkmıştı.Kral haki ekleyerek saldırı atmaktan bahsediyoruz daha yeni çatıda bir avuç insan kullanıyor dedi Kaido. 2. komutanın klasmanının üzerinde değil yani sana göre o saldırı gücü ?
Worstgen'de bahsi geçen spoiler kaldırılmış.Vallaha Worstgen'de paylaşıldı. İş yerindeyim ara ara girip yazıyorum.
Beyler, elim ayağım titriyor, bu h. haki olayı essah mı? Öyleyse sırılsıklam salacağım kendimi. Titriyorum.
Çok şükür kurtulduk. Hani Sanji'nin güçlenmesinden değil bu bayık muhabbetten ?İyi bari kaldırılmış… ama güzel şakaydı valla…
Geçen bölüm Zoro çıkardı vurdu masaya bir tane yorumunu okuyamadıkBeyler, elim ayağım titriyor, bu h. haki olayı essah mı? Öyleyse sırılsıklam salacağım kendimi. Titriyorum.
Ben Sanjinin o saldırıyı yapacak kabiliyetinin olmadığını savunuyorumKral haki ekleyerek saldırı atmaktan bahsediyoruz daha yeni çatıda bir avuç insan kullanıyor dedi Kaido. 2. komutanın klasmanının üzerinde değil yani sana göre o saldırı gücü ?