Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen'in vücut olarak daha dayanıklı olma ihtimali yüksek. King'in özel durumunu öğrendiğimizde bunu net olarak anlarız. Tabi bu özel durumu kullanabildiği sürece King daha iyi denilebilir.

Saldırı gücü olarak King'in üstün olduğunu düşünüyorum. Tam gücünü göstermedi muhtemelen. Kral haki kullanıyor olma ihtimali bile mevcut, göreceğiz.

Bir sağ kol olarak tabii ki King daha güçlü olacak ve olmalı. Ancak bu karakterler arasında ne ödül olarak ne de güç olarak uçurum var. Belli konularda özel oldukları belli.
Göstermedi şuana kadar birşey, elimizde olanları söylüyoruz. Belki Queen'de tekrar kalkacak bir şeyler yapacak bilemeyiz. Sonuçta yakın karakterler ve bu zaman kadar Sanji'nin rakipleri ne oranda etkiliyse, Zoro'nun rakipleride aynı oranda etkiliydi.Hiç bir zaman büyük farklılıklar olmadı.

Güçlü olmasına itiraz etmem zaten. Ama ''her yönüyle '' güçlü denirse, ''bir dakika bu iş öyle değil'' dememiz lazım bence.

King'in özel durumuda dayanıklılık veren birşey değil, bu net. Ekstra çaba sarfediyor çünkü, gelen saldırıya karşı kendini savunuyor. Böyle söyleyince benzer gibi görünüyor ama değil. Savunma gardını indirdiğinde dağılabilen bir şey. Dayanıklılık ise her durumda karakterde mevcuttur. Her ikisininde belli avantajları var.
 
Smoothi çöpünü unutmayalım,
Smoothie'nin kasıtlı olarak kenarda tutulduğunu anlıyoruz en azından. Queen ise komedi unsuru. YC2'lerin BM'si gibi ama daha kötü. BM'nin hayvani gücüne ve ölümcül aurasını gördük en azından.
1034 resimlerine yeni baktım da, Sanji acayip karizma bu bölüm. Bence hiç olmadığı kadar hatta. Ama böyle bir mal ile arcı kapatacak olması üzdü.
 
Queen gag karakterden öteye gitmeyen, YC2'lerin en kaale alınmayanı olarak seride yitip gidecek bir karakter. Sanji öveceğim diye Queen övmeyin, Sanji'ye yakışmıyor böyle bir rakip.
Kusura bakmada King yüceltmek için Queen çöptür diyen de var. Sanji'yi yermek için Yc2 ler çöptür diyenlerde... Çoğu kişi olanı söylüyor arkadaşım Queen'i yere göğe sığdıramayan birini ben görmedim. King içinde çok beklentiye girmeyin o maskenin altından One Piece evreninin en çirkini çıkarsa şaşırmam.
 
Seride galiba Zoro ile yeniden dirilişi göreceğiz. Zoro ciddi ciddi ryumamın reerkarnesi çıkacak. Sonuçta seriye king ile beraber büyü de girdi. Belki de şeytan meyvesi yemiş birisi, ryuma üzerinde meyvesini kullandı ve ryuma sürekli reerkarne oluyor ama kendisi de bunu bilmiyor. Yıllar sonra ushimaru olarak reerkarne oldu. 20 yıl önce ushimaru öldü Zoro olarak reerkarne oldu. İkisi de ryumanın reerkarnesi olduğu için en güçlü kılıç ustası olmayı hedefledi gibi birşey olabilir. Böylece zoronun neden en güçlü kılıç ustası olmak istediği de bir sebebe bağlanacaktır.
 
Genel olarak Marco ve Katakuri dışında akılda kalacak komutanlar yok.Alayı tek kullanımlık olacak gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık