Bana öyle gelmediJack istese King'i de Queen'i de tokatlarmış, saygılı olduğu için elleşmemiş büyüklerine. Daha 28 yaşında bi delikanlı ileride kendi tayfasının başına geçer kral.
Bana öyle gelmediJack istese King'i de Queen'i de tokatlarmış, saygılı olduğu için elleşmemiş büyüklerine. Daha 28 yaşında bi delikanlı ileride kendi tayfasının başına geçer kral.
İfrit kelimesini kullanmış ya Oda. Çok alışıldık bir kelime değil, İslami eserlerde ve bizim coğrafyamıza yakın yerlerde geçen bir kelime.Bunu neden anlattın hangi olaya bağlıyorsun
Kaku ve Jyabura'da olduğu gibi yaniBiri Kral diğeri kraliçe. Bunlar denk.
Ne kadar mantıklı değil mi ? Hiç kafa yormaya gerek yok. Düz mantık. Gerçi buna düz mantık demek bile yetersiz kalır. Pürüzsüz ya da sinekkaydı mantık da diyebiliriz
İşte diyorum ya, saygılı çocuk. Queen 56 yaşında babası yaşında adam King desen 47 yaşında.Bana öyle gelmedi
Zoanı daha iyi,fiziksel gücü daha fazla.Nasıl alan yok yahu.Queen'in King den üstün olduğu alan yok. Sanjiciler bunu kabul etmez.
Önemsiz zaten. Biri yukarda kaptanıyla beraber 2 yonko ile cebelleşiyor hadi Law'ı da say o da bir şeyler yaptı gene öteki ise kadın ha hemen kurtaram deyip muştayla dayak yiyor. King ne zaman uğraştı Sanji'yle? Duvara vurdu bir kere suiti sağ olsun onda da yırttı. Bırak da ihtiyacı olmasın 2 muşta yumruğuna bayılıyorsa zaten daha çizilmesin bu karakter.Sanji 480 milyonluk kadından busoshoku kullanmadan dayak yiyor ama bu baya önemsiz bence de. King ve Queen ile karşılaşmalarından aldığı hasarlar da önemsiz. Yemeğe ya da ilaca gerek olmadan Queen'i yendikten sonra da savaşmaya devam edecek çünkü söz konusu olan Sanji, tayfadaki en dayanıklı adam. Onun için normal artık bu tarz şeyler, bu yüzden bahsetmeye gerek yok.
King'in fiziksel gücü Zoro'ya bile üstün geliyor.Zoanı daha iyi,fiziksel gücü daha fazla.Nasıl alan yok yahu.
King onu momentum ile yapıyor.Zoro tek kılıçla adamın hibrit ataklarını durdurdu daha geçen bölüm enma ile cebeleşmesine rağmen yoksa.Wg Pica komutan eder,Zoro Roger'ı orta zorlukta alır diyen adamların oluşturduğu bir forum.Bizim forumdaki en az bilgiye sahip adam>>oranın en iyi adamları.King'in fiziksel gücü Zoro'ya bile üstün geliyor.
Ayrıca WG'ye bak bir ankette %90 civarı King Queen'i her alanda geçti diyor.