Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji de kral haki çıkar orası tamam da zoroda da aynı saçmalığı yaptı. Adamlar kral hakiyi kullanmadan gelişmiş haline geçecekler. Seriyi hızlandırayım derkene saçmalıyor oda.
 
Sanji 480 milyonluk kadından busoshoku kullanmadan dayak yiyor ama bu baya önemsiz bence de. King ve Queen ile karşılaşmalarından aldığı hasarlar da önemsiz. Yemeğe ya da ilaca gerek olmadan Queen'i yendikten sonra da savaşmaya devam edecek çünkü söz konusu olan Sanji, tayfadaki en dayanıklı adam. Onun için normal artık bu tarz şeyler, bu yüzden bahsetmeye gerek yok.
Önemsiz zaten. Biri yukarda kaptanıyla beraber 2 yonko ile cebelleşiyor hadi Law'ı da say o da bir şeyler yaptı gene öteki ise kadın ha hemen kurtaram deyip muştayla dayak yiyor. King ne zaman uğraştı Sanji'yle? Duvara vurdu bir kere suiti sağ olsun onda da yırttı. Bırak da ihtiyacı olmasın 2 muşta yumruğuna bayılıyorsa zaten daha çizilmesin bu karakter.
 
King'in fiziksel gücü Zoro'ya bile üstün geliyor.

Ayrıca WG'ye bak bir ankette %90 civarı King Queen'i her alanda geçti diyor.
King onu momentum ile yapıyor.Zoro tek kılıçla adamın hibrit ataklarını durdurdu daha geçen bölüm enma ile cebeleşmesine rağmen yoksa.Wg Pica komutan eder,Zoro Roger'ı orta zorlukta alır diyen adamların oluşturduğu bir forum.Bizim forumdaki en az bilgiye sahip adam>>oranın en iyi adamları.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık