Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034: Sanji, Queen'e Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 151 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 59 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.6%

  • Kullanılan toplam oy
    235
Güzel bölümdü renklendirmeler de iyi olmuş ama ayağındaki alevlerin artık beyaz alev olduğunu yıldırımların da kırmızı olduğunu göreydik keşke.

Suitten ben halen umudumu kesmedim. Sanji'ye uygun bir hale getirecektir Franky ve Usopp. Bir takım elbise olabilir mesela, yani o kostüm yerine suitin sertliğini ve görünmezlik yeteneğini takım elbiseye verebilirlerse Sanji'ye güzel bir Power up olur.
 
Sanji akıyor ya, adamım benim. Ama henüz dövüş bitmemiştir diye düşünüyorum.

Ama Osome bebişim bayıldım, yeni bir bebiş daha aramıza katıldı :D
 
Bir kadına el kaıdrmadığına zaten emin olduğumuz Sanji haterlarını çatlatmaya devam ediyor. Bunun üzerine bir de taklitçi Queen'i tekme manyağı yapıyor. Aradaki klas farkını artık tartışmamıza bile gerek yok.
Bir de geçen haftaki King sahnelerinden sonra Queen'in tarzı çok daha havalı onu da demeliyim. King'den güçlü mü bilmem ama diğer her türlü sollamış adamı.
 
Daha önce de dediğim gibi, Sanji suitsiz suit güçlerine sahip oldu bence. Görünmezlik de gösterecektir bence sadece bunun farkında değil. Kardeşinin yıldırımını kullanabiliyor. Alev kendinde var. İskelet zaten aynı. Geriye lazer atma ve kendini büyütme kaldı. Ama o büyütme olayı için mekanızma lazım. O olmaz. Lazer atacaktır gözlerinden sanji. Kizaru ile kapışırken karşılıklı lazer atacaklar. Tabi tahmin sadece. Bir de sanji çok hızlı şöyle yapar böyle yapar diyenlere de cevabı queen gibi hızdan nasibini almamış birisi verdi. Adam pek ala sanjiyi yakalayabiliyor. Bir tane kafa vurdu. Eliyle yakalayıp duvarlara çarptırdı. Ve gördük ki, iskelet ciddi savunma verse de kan almasını durduramadı. Gene çok güzel bir power up sanji için. Sanji dövüşleri daha keyifli gerçekten.

Queeni de övmemiz lazım. Adamda yok yok. Şuana kadarki en işlevsel one piece karakteri olabilir.

-Zoan
-Mekanik beden
-Lazer atma
-Yıldırım oluşturma
-Görünmezlik
-Roket atma
-Zehirli silahlar
-Yılana dönüşme
-Yüksek dayanıklılık

E tabi bu kadar şey bir arada olunca hızdan yoksun kaldı. Zaten bu kadar şeye bir de yüksek hız eklense ve ciddi bir karakter olsa sağ kol olabilirdi.
Buna bir de hız eklesen Kaido vol. 2 olurdu ztn.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık