Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1034: Sanji, Queen'e Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 151 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 59 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.6%

  • Kullanılan toplam oy
    235
Bölüm güzel değildi. Ortaya bastım. Haftaya ara olmasının da etkisi var.

Sanji'nin o kıza vurmadığını zaten düşünüyordum daha önce yazdığım gibi Oda seviyor böyle şeyleri. Tayfayı kötü göstermez yani.

Sanji suitin görünmezlik özelliğini almamış onun için üzücü durum. Ama ben sevindim şu suit mevzusunu sevmiyordum daha önce de söylemiştim. Çok hızlı hareket etmesi güçlü bir power up olmuş. Queen'in de gözlem hakisi zayıfmış ki çıplak gözle göremediğini söylüyor. Ben buradan ciddi bir seviye farkı olduğunu gördüm. Zaten Queen tam bir cyborg. Güçlü hakisi olmaması kabul edilebilir bence. Her özellik olmuyor karakterlerde. Her ne kadar Sanji biraz dayak yese de Zoro vs King'deki gibi bir durum görmüyorum ben. Eğer dövüş biterse Sanji kolay/orta zorlukta yendi derim. Buradan da King Queen arasındaki farkın ödüldeki gibi öyle az olmadığını gösteriyor bence.

Aklıma takılan mevzu Queen'in Judge'nin bilimini kopyalaması. Yani teknolojisini onun teknolojisinin ve gücünün özelliklerini tek bir kişiye koyarak başarmış ama farklı bir şey göstermemiş oluyor. Yani adamla hasım ama daha iyi bilim adamı olduğunu göstermek için onun dövüş tekniklerini kullanıyor. Tamam sen adamı dövüyorsun ama Judge'nin bilimiyle dövüyorsun yine. Belki savaş bitmez ve başka şeyler gösterir bu sayede zorlar bilemiyorum. Spoilerda Queen'in düşmediği yazıyordu ancak bana düştü gibi geldi. Bakalım nasıl ilerliyor.
 
Bu Queen manga alemlerinin en aşure, en ortaya karışık arif ışık kasedi, en içine her şeyin katıldığı yemek terörü karakteri olabilir cidden. Elinin ayarı olsun biraz be Oda ya. Bu nedir allasen ya?

Yani King'i bırakın Jack'e duyduğum saygının bile onda birini bile duyamıyorum bu karaktere. Çok karikatürize bi kötü adam.

Sanji tepele şunu da içimizin yağları erisin. Öf.
Ama adam güçlü zayıf bulmuyorsun değil mi ? Keşke senin gibi karakterine saydırıp gücüne laf etmeseler. :/
 
Nostaljik hissettirdi bu bölüm.Son 2 sayfa özellike Jabra karşılaşmasından kopyalanmış gibi. Kısa bir kapışma oldu önümüzdeki sayı kaldığı yerden devam edebilir

İfrit Jambe ile ilgili asıl sorulması gereken soru; ne kadar sıcak ? Ve ne kadar haki kullanıyor ?
 
Queen'in kişiliğinden bağımsız olarak da bu dövüş çok sıkıcı geçiyor. Umarım biraz toparlar, bu haliyle devam ederse Uçan Altılı dövüşleri bile daha kaliteli olmuş olacak.
 
Şimdi bir düşünelim.
Judge'un gözünde Sanji başarısız bir denek ve utanç kaynağı.

Ve kadere bak ki başarısız denek Sanji yıllar sonra sürekli bir yarış içerisinde olduğu Queen ile karşılaşıyor. Eğer Judge'un başarısız deneği yenerse Queen, sadece Sanji tarafından yenilmiyor;Judge'a da yeniliyor. Yani Judge'un bilimi galip geldi demektir bu.

Acaba bundan sonra Judge'da ne tür değişimler göreceğiz ?

Çünkü bu durum ilerde yaşanacak arcı çok büyük şekillendirecek.

Yani denizciler tarafında olan Vegapunk ve Korsanlar tarafında olan Judge karşılaşmasına dönebilir.

Sonuçta orta üstü tecrübesi olan Franky ile Vegapunk'lı Dünya hükümetini yenemezler.

Demek o ki Sanji'nin hikayesi çok farklı bir evreye geçecek. Ki Zoro ile büyük bir kesişim olması muhtemel.
Wano samuraylarını Zoro, Germa'yı Sanji, Balıkadamları Jinbe kontrol ediyor falan :D
 
Bu Queen manga alemlerinin en aşure, en ortaya karışık arif ışık kasedi, en içine her şeyin katıldığı yemek terörü karakteri olabilir cidden. Elinin ayarı olsun biraz be Oda ya. Bu nedir allasen ya?

Yani King'i bırakın Jack'e duyduğum saygının bile onda birini bile duyamıyorum bu karaktere. Çok karikatürize bi kötü adam.

Sanji tepele şunu da içimizin yağları erisin. Öf.
Yani şu adamı ezse de mutlu olamazsın ki o kadar boş, o kadar leş bir karakter tasarımı.

Yola çıkış tarzı fena değil, Germa teknolojisi vs Queen teknolojisi. Ancak bunu okuyucuya aktarma şekli gerçek anlamda vasat, vasat ötesi berbat.

Ha şöyle yağlar eriyebilir, daha fazla görmeyeceğimiz için.
 
Oda sanki bu bölümde bana müsaade deyip asistanlarına yaptırmış gibi sade ve çizimde farklılıklar vardı. Some'yi gösterip ben bu kadını çağırdım ayağıma gelmedi dur şunu bir döveyim diyen Queen ki o sırada görünmez olup düşmanından saklanıyor, ufak akıl tutulmaları yaşanıyor gibi ya da çizip çizebileceği en akılsız karakteri çizmeye çalışıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık