Tane mi bin mi
Milyon bile olabilir xdsence hangisini kastediyordur ?
Tane mi bin mi
Milyon bile olabilir xdsence hangisini kastediyordur ?
Bin diyo da ben yine ona bi şans verdimsence hangisini kastediyordur ?
Rakibinin wanodaki ilk aksiyonu kılıç düşürmeyle sonuçlandı. Nabza göre şerbetfb adı altında eskiden okuyup bildiğimiz şeyleri tekrar anlatması kuru kalabalık olmuş resmen. Yok luffy zoroyu tayfaya davet etti, yok zoronun kitetsuyu alış sahnesi , yok hitetsunun zoroya anlattıkları vs vs , enmayı wadoyu yapanı anlatacak diye oda bildiğimiz bir çok şeyi de tekrar yazmış. Bilmediğimiz fb leri çizse sadece, 2-3 sayfa boşa çıkacak onlarada savaş dövüş yada diğer tayfa üyelerinden kareler eklese daha dolu bölüm olurdu.
Birde zoronun darbe alması uçması düşmesi normal yani versuslarda olur böyle şeylerde , 2 de bir kılıç düşürmesi bildiğin saçmalık . Hani daha çömezken bile zoro kılıç düşürmezdi. Kılıç ustası kılıcını düşürürse zaten kaybeder oda dan bu kadar vasat bir olay beklemezdim .
Sen ben biliyoruz. Ama zoro bilmiyordu. Onun hatırlaması gerekti. Başka nasıl bağlayacaktı. Zoro bizim sbsde okuduklarımızı bilmiyorfb adı altında eskiden okuyup bildiğimiz şeyleri tekrar anlatması kuru kalabalık olmuş resmen. Yok luffy zoroyu tayfaya davet etti, yok zoronun kitetsuyu alış sahnesi , yok hitetsunun zoroya anlattıkları vs vs , enmayı wadoyu yapanı anlatacak diye oda bildiğimiz bir çok şeyi de tekrar yazmış. Bilmediğimiz fb leri çizse sadece, 2-3 sayfa boşa çıkacak onlarada savaş dövüş yada diğer tayfa üyelerinden kareler eklese daha dolu bölüm olurdu.
Birde zoronun darbe alması uçması düşmesi normal yani versuslarda olur böyle şeylerde , 2 de bir kılıç düşürmesi bildiğin saçmalık . Hani daha çömezken bile zoro kılıç düşürmezdi. Kılıç ustası kılıcını düşürürse zaten kaybeder oda dan bu kadar vasat bir olay beklemezdim .