Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy amiral indirmeden yonkouluğa adım atmaz. Shonen serilerde böyle bir olay yok. Amiralle dövüştüğünde kafa kafaya dövüşüp ilk maçta yenecek mi yani? La yok öyle bir şey :D
Şöyle bir mevzu var. Luffy'nin artık sıradan amirallerle uğraşacağını düşünmüyorum. Asıl rakibi Akainu olur. Akainu da yonkou seviyesi ve meyve avantajı var. Yonkou'luğa giriş yapması seri açısından o kadar kötü değil yani. Daha gorosei ekibi ve Im var.
 
Koca ana ile dövüştü mü sanıyon sen? Tarttılar birbirini WB ve Roger gibi dövüştüler. Ölümüne dövüşte ada kalmaz. Her yer yıkılır Emre.

Bir şey demiyorum sadece Luffy ve Kaido dövüşünü bekle diyorum. Oradaki savaş ve teknikler ne seviyeye çıkacak görünce anlarsın ne demek istediğimi.
Bize göstermedi offpanel bıraktı ama sanmıyorum Shanks vs Wb gibi atışıp bıraktıklarını.Birbirlerini yenebileceklerine gözleri kesse ikisi de diğerini indirir orada.Kaido’nun adamlık yapıp kelepçesini çözmesi gururdan mertlikten dolayı.Kızına yumuşak davranmayan adam ona niye davransın.Hibrit moda da geçmiş olabilir ama Oda bize o sıra gösterecek değildi herhalde.Tamam bakalım bekliyoruz Kaido dövüşünü çok iddaalısın.Ama ben biliyorum ki Oda kılıf bulur Kaido’yu handikapsız indirtecek değil.
 
10 gün magmayla savaşan adamı ateşli diye King'e aldırmak sadece KF'de görülebilecek olay gerçekten.
Off panel 10 gün, çizse 5 sayfaya denk gelir xD

------------------------------------------------------------------------------------------------

Çok şükür Oda Hazretleri Kuina'yı hatırlamış...

Yanlış hatırlamıyorsam dikkatsizlik sonucu kaybediyordu bir de.
Yanlış hatırlıyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık