Yok yok sağ kol. Zoro'nun olduğundan. O seviyeye geldi.Eee KK olmuş bu Alpa’cığım… Ne Yonko’su…? :d
Yok yok sağ kol. Zoro'nun olduğundan. O seviyeye geldi.Eee KK olmuş bu Alpa’cığım… Ne Yonko’su…? :d
Yok yok KK… Arc sonu seri bitiyor zaten… :dYok yok sağ kol. Zoro'nun olduğundan. O seviyeye geldi.
Yok yok herkes gök yarıyor zaten. Sağ kol olmuştur en fazla.Yok yok KK… Arc sonu seri bitiyor zaten… :d
Gücü tamamen gitti diyen oldu mu ? Yani demek istediğin şey Luffy bir gök yardı Luffy’de tık yok ama bir çarpışmadan dolayı bu adamın gücü düştü Dediğin doğru olsa bile Luffynin dinlenip yiyip içtiğini Kaido’nun aralıksız dövüştüğünü niye hesaba katmıyorsun ? Birkaç kaya dediğin düşüşün başlangıcı.Birkaç kaya olsa Momo’yu getirip adaya omuz attırmazlar.Durum ciddi Yamato durumun farkındaydı.Mantıken Oda Momo’yu büyütmez bir kere yahu oradan anla. Zaferini karalıyormuşuz hahaha @RedTeroR koş yine 1vs1’de aldı meselesi daha arc başında şartlanmışlardı zaten.Bulutlar Luffy ile çarpışmadan sonra düşüyor ve o kadar fazla bulut hala dusmedi. Bir kaç kaya düşüyor diye ki bu kayalar Onigashima'nın %1 i bile sayılmaz adamın gücü tamamen gitti diye yorumluyonuz. Kaido gücünün ne kadarına hakim şu an orantidan bulabilirsin. Kaido yenildi mi o ada düşüyormuş ama şu an o ada dusmeyip ilerliyor büyük ihtimal de Momonosuke'nin yaptıklarına karşın da hala baskın halde yoluna devam ediyor.
Luffy ile çarpışmasından sonra özellikle gök yardıktan sonra gücünün hakisinin azalması kadar doğal bir şey yok.
Bu arada evet o bahsettigin kişilerin Kaido'ya etkisi sizin dediğiniz kadar değil.
Telaş vurmuş bir yerlerinizi simdiden çocuğun zaferini karalamaya çalışıyorsunuz.
Savaşlarının boyutu sana her şeyi anlatır.
Tamam işte Roger gibi yarıyor… KK diyorum bende… :dYok yok herkes gök yarıyor zaten. Sağ kol olmuştur en fazla.
Geçen haftaki sıvamasını bile kabul etmiyor adam hala enma enma diyor mantık çerçevesini kırmış.Gücü tamamen gitti diyen oldu mu ? Yani demek istediğin şey Luffy bir gök yardı Luffy’de tık yok ama bir çarpışmadan dolayı bu adamın gücü düştü Dediğin doğru olsa bile Luffynin dinlenip yiyip içtiğini Kaido’nun aralıksız dövüştüğünü niye hesaba katmıyorsun ? Birkaç kaya dediğin düşüşün başlangıcı.Birkaç kaya olsa Momo’yu getirip adaya omuz attırmazlar.Durum ciddi Yamato durumun farkındaydı.Mantıken Oda Momo’yu büyütmez bir kere yahu oradan anla. Zaferini karalıyormuşuz hahaha @RedTeroR koş yine 1vs1’de aldı meselesi daha arc başında şartlanmışlardı zaten.
Sağ kolların amiral alacağını ben de düşünmüyorum, üstte de belirttim. Akainu ise serinin iki ana kötüsünden biri olduğu için çok farklı çıkacak ilerde. Sıradan bir amiral gibi olmayacak. Artık ikinci meyve uyanışı mı olur, meyve ruhu canlanır yanında mı savaşır onu bilemem ama beklentim über bir güçlendirme alması yönünde.Yani her türlü amiraller boş adam çıkmayacaktır. Benim demek istediğim bu. Adamlar gelmiş King Aokiji'yi alır diyorlar. İhtimal deseler bile büyük mantıksızlık. Ateşi yakan magma meyvesine sahip olan Akainu ile kaç gün savaştı bu adam. King'in bu adama karşı şansı var demek akıl alır gibi değil.
Diğerlerininde Akainu ile çok farkı olmadığını düşündüğüm için amiral=yonko diyorum. Aslında sadece bu yüzden değil ama tartışmaya tahammülüm kalmadı.Sağ kolların amiral alacağını ben de düşünmüyorum, üstte de belirttim. Akainu ise serinin iki ana kötüsünden biri olduğu için çok farklı çıkacak ilerde. Sıradan bir amiral gibi olmayacak. Artık ikinci meyve uyanışı mı olur, meyve ruhu canlanır yanında mı savaşır onu bilemem ama beklentim über bir güçlendirme alması yönünde.
Helali hoş olsunnn.Bu arada Luffy vs Akainu'da Luffy en az yonko seviyesinde olucaktır. Burdan bile amirallerin ne kadar güçlü olduklarını çıkarabiliriz.