Şüphen mi varAhahaha hiç güleceğim yoktu yau, coşacaklar desene
Şüphen mi varAhahaha hiç güleceğim yoktu yau, coşacaklar desene
Ben aşağıdaki söz için geldim kardeşim. Zoro dediğin işte bu aşağıdaki repliktir. Sözlükteki tanımı budur. Gerisi fasa fiso. Kalbimi bıraktım bu söze.@Roronoa Zoro Zoro için bir kaç sözün yok mu kardeşim…? Her yer kılıç bugün Skksksks
King, Zoro'ya gerçekten de bir kral olmaya mı çalışacağını sormuş, Zoro da bunu doğrulayarak kaptanı ve en iyi arkadaşı olan Luffy'ye onur borcu olduğunu söylemiş.
Hepimiz düştük o olaya kenks…Ben aşağıdaki söz için geldim kardeşim. Zoro dediğin işte bu aşağıdaki repliktir. Sözlükteki tanımı budur. Gerisi fasa fiso. Kalbimi bıraktım bu söze.
Onun dışında, yarın genel bir değerlendirme yaparım.
İş güç var, erken yatacağım. Uzun uzun yazamam şimdi ama Enma'yı sevmiyorum.Hepimi düştük o olaya kenks…
Genel bir değerlendirme yaparım mı…? eyv birader skskksks
Enma:İş güç var, erken yatacağım. Uzun uzun yazamam şimdi. Ama Enma'yı sevmiyorum.
Gözlerimiz yollarda kaldıBen aşağıdaki söz için geldim kardeşim. Zoro dediğin işte bu aşağıdaki repliktir. Sözlükteki tanımı budur. Gerisi fasa fiso. Kalbimi bıraktım bu söze.
Ben kaptanı öne aldığı için kalp bırakmıştım meğer hem kaptan hem en iyi arkadaş ile Luffy'i kastetmis.Ben aşağıdaki söz için geldim kardeşim. Zoro dediğin işte bu aşağıdaki repliktir. Sözlükteki tanımı budur. Gerisi fasa fiso. Kalbimi bıraktım bu söze.
Serinin adı "Queen Piece" olsa King gene övmez bunu.Sanji’nin dövüşünde King övülme sahnesi bulunmasını kınıyorum. Çok acil haftaya da King’in Queen’i övmesi lazım.