Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun çatı performansınıda gayet iyi değerlendirmişiz, abartmamışız. Bi anda kendini yenileyen hibrit king ile bi andada enma ile savaşıyor.
 
Fanlık çok değişik bir şey
Asıl değişik olan haterlık. Hater olunca illa bir yerlerden bir laf etmek için zorlama argümanlar üretiyorsun işte böyle senin gibi . Kaido gelip kral hakisi yüksek olmayan birine vurduğunda gök mü yarılıyor? Her kral haki saldırısı gök mü yarıyor? Bunun olması için bu güce sahip iki kişinin birbiriyle savaşması lazım. Zoro'nun hakisi gök yarmaya yeter mi yetmez mi bilemem, ama varsayalım yetiyor, yetse bile karşısında da bunu yapabilecek biri olmalı. Bu söylediğim şeylerin neyi fanlık açıklar mısın? Şu yazdıklarım arasında "fanlık böyle bir şey" dedirtecek ne mantıksız düşünce var?
 
Zoro arc sonu kral hakiyi basar King'i indirir son saldırıyla anca diyordum ama Zoro tabi bu kral her zaman beklentileri aşıyor :a:
 

Shyuuhei

Zoro en iyi arkadaşım derken Sanji'den mi bahsediyor ?

Arkadaş iki kişiden bahsediyorsa ikisini de koysana oraya sadece lütfü koymuş acaba lütfüden mi bahsediyor ikisi için de. Kuina mı acaba :bilmem:
ben ilk başta kuina'dan bahsediyor sanmıştım luffy çıktı :(
 
Cidden Zoro'nun kral haki kullanmaya başlaması mantıksızdı. Şu ana kadar ki en büyüğü idi. Çatıda kral haki açan adam burada ekliyor.
Potansiyel farkı :ehe:

ben ilk başta kuina'dan bahsediyor sanmıştım luffy çıktı :(
Ben anlamadım kime söylediğini üstelik Sanji'ye de bir söz verdi gerçi ona verdiği sözle alakası yok kral olmasının haliyle Kuina ve Luffy olmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık