Hayallerden öte bir şey yapar yine bu herif, her zaman dediklerimizin ötesinde bir şeyler yapıyor.O değil de Zoro’nun sonda ki o halini bir de Ashuralı şekilde düşünsenize…
Skskksksksk
Hayallerden öte bir şey yapar yine bu herif, her zaman dediklerimizin ötesinde bir şeyler yapıyor.O değil de Zoro’nun sonda ki o halini bir de Ashuralı şekilde düşünsenize…
Skskksksksk
o sahne çok iyi ya sanırım enma zoroyu kışkırtmak için yaptı bunları. En sonunda düşünmeyi bırakıp kendi gücüne odaklandıVallahi bölümde öyle bir sahne var ki Enma dikili bir şekilde duruyor Zoro ona tutunup kalkıyor. Enma resmen kalk der gibi bakıyor.
Erken mi ? Geç bile konuşmuşsun kardeşim.Cidden şaka yapıyor olmalisiniz.
King karsisindaki Zoro
Katakuri karsisindaki Luffy'yi paramparça eder. Erken konusuyorum ama savaş bitince yüksek ihtimalle böyle olacak
Yani kingu efendi ne kadar güçlü çıkarsa işimize yarar ?Zoro fanları çabuk uçmayın derim King üstün taraf olmaya devam edecektir. Kayda değer bir tepki bile vermemiş zaten kral haki var bu adamda net.
Kendini niye alıntılıyorsun ?Erken mi ? Geç bile konuşmuşsun kardeşim.
1 milyon liraya aldım. Nasılsa para pul oldu. Zoro'm için lafı mı olur ?Hesabı dnsye mi sattın yoksa ?
Ney çok zoro hakkındda çok abartılı yorumlar olduğu mu ?Fazla takılmasına gerek yok. Bu bölüme gelen yorumlardan anlaşılıyor zaten. ?
İyi yapmışsın Zoro için değer şu dönemde algı yönetimine ihtiyaç var Enma seslerini susturmak için. Bu yatırımın karşılığını kat kat alırsın sen.xD Youtuber hesabı bir lafına bakar yani.1 milyon liraya aldım. Nasılsa para pul oldu. Zoro'm için lafı mı olur ?
Zoro'ya gerekli olan güç artışı kral haki miydi yani? Marco ne oldu bu durumda? Bir sayıda Marco'nun ve King'in üstüne çıktı.
İttifaktaki en büyük üçüncü güç sorusu iyice belirsizleşti. Luffy Yamato tamam üçüncü kim peki Kid mi, Law mı, Zoro mu, Sanji mi?
Queen bile King'in yenilmeyeceğini düşünüyor. King nasıl bir hayvansa. Queen onun yanında petshop ürünü gibi duruyor. Ulan Oda Sanji'nin dövüşünde bile King'i ve dolayısıyla Zoro'yu övüyorsun.Aferin lan Queen ilk defa doğru bir şey dedin, eyvallah.