Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahahaha Sanji'nin karşğsındakini dinozor haşlama yapacağından şüphem yok. Zoro ile Sanji arasındaki makas hiç kapanmayacak bir Zoro bir Sanji. Şimdi izle Sanji ne yapacak. Sanji adamdır, Newkama Kenpou ile işi olmaz.
Sanji H. hakiyi saldırılarına ekleyebilirse ne ala. Ama ekleyemezse sen de bu sevdadan vazgeç.
 
Aslında gök yarmada hala belirsizlik var. 3 tip hakiyi de eklemek gerekiyor olabilir mi acaba? Veya haki seviyesine mi bağlı?

1. Kral haki eklemek şart
2. Koka eklemek şart mı kesin değil. Çünkü WB ve Shanks eklemedi. Bir ihtimal mangaka hakiyi göstermek istemedi diyelim.
3. İçeriden hasar veren haki eklemek şart mı belli değil. Bu konuda net bir fikir yok.
4. Yamato ve kaido çarpışmasında gök yarılmadı. Yamato 3 tip hakiyi de kullanabiliyor. Yani 3ünü de eklemiş olmalı. Demek ki hakisinin seviyesi gök yarmaya yetmemiş.
5. Eğer king ve zoro çarpıştırır ise ve gök yarılırsa zoro ve kingin haki seviyesinin yonkou seviyesinde olduğunu anlarız. Eğer gök bölünmezse yamato, king, zoro hemen hemen aynı haki seviyesinde deriz.
 
Wb-Shanks karşılaşmasında da temas olmadı ama gök yarıldı. Sence, bu temassızda ayrı bir olay mı var ya da Wb sağlığından dolayı yetersiz mi kaldı? Shanks'ın bu yaşta yetersiz kalacağını düşünmediğim için Wb dedim.
Ya da hikaye retcon yedi.
O sıra bu muhabbet yoktu ya yani Oda'nın aklında yoktu bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık