Zoro'nun 3 kılıç kullanması hiç hoşuma gitmiyordu zaten. Ya tek kılıç kullansın ya da çift kılıç. Oden stili Zoro'ya iyi gidebilir aslında
Zaten Enma için hep “Zoro için öğretmen” görevi görecek diyorduk. Bu dediğimiz de çıkmış Ama çok iyi oldu ya bu olay…Bu kadar hızlı biteceğini düşünmüyordum serinin, ama hızlı öğrenmenin yolu da açıldı Enma öğretecek gibi her şeyini sal diyor bana Enma çekiyor o sıra yanlışım yoksa öyle anladım çeviriden.
O zaman Zoro'ya kılıçları birisi getirecek ve bu sırada Sandai kırılmış olacak ya da kaybolacak, Nidai'nin yeni sahibi Zoro olacak galiba.Muhtemelen tek kılıcı kaldı.
Kesin olmadığı burada bayılan adamlardan belli. Onlara atağıyla vurmadı King'e de atağıyla vurmadı ama karşıdaki adamlar bayılmış ve King de kral mı olmaya çalışıyorsun diyor. Demek ki illaki saldırıyı yedi diye böyle muhabbet olması gerekmiyor, salınım yoluyla dalga şeklinde çarpınca da o yorumu yapıyorlar.Nasıl kanıtı oldu? Kral hakili saldırı yaparken salınım da olabilir. Yani hem saldırıya ekleniyor hemde etrafdakileri etkiliyor. Çatıda etkilenecek adam yoktu. Zoro bilinçsiz kullandığı için belki hem ekliyor hem de etraftakilere de salınım oluyor. Dediğim gibi “Yara izi” muhabbeti ile eklediği kesin bence.
Mihawka diz çöktürür bu bölüm Vista efendibölüme gel bölüme son 5 bölümün en iyisi diyebilirim