Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun 3 kılıç kullanması hiç hoşuma gitmiyordu zaten. Ya tek kılıç kullansın ya da çift kılıç. Oden stili Zoro'ya iyi gidebilir aslında
 
Kılıçları da karartmada sadece b.haki lazım değil h.haki de lazımmış demek ki. Madem her şeyin ruhu sesi varsa kılıçların da var üzerine onları yapan demircilerin de duygularını alıyorlarmış. H.haki ile kılıcı ''ehlileştirme'' yapılıyor büyük ihtimal ve kılıç da b.haki sayesinde de kalıcı kararıyor. Güzel mantık cuk oturdu karartma olayı...
 
Nasıl kanıtı oldu? Kral hakili saldırı yaparken salınım da olabilir. Yani hem saldırıya ekleniyor hemde etrafdakileri etkiliyor. Çatıda etkilenecek adam yoktu. Zoro bilinçsiz kullandığı için belki hem ekliyor hem de etraftakilere de salınım oluyor. Dediğim gibi “Yara izi” muhabbeti ile eklediği kesin bence.
Kesin olmadığı burada bayılan adamlardan belli. Onlara atağıyla vurmadı King'e de atağıyla vurmadı ama karşıdaki adamlar bayılmış ve King de kral mı olmaya çalışıyorsun diyor. Demek ki illaki saldırıyı yedi diye böyle muhabbet olması gerekmiyor, salınım yoluyla dalga şeklinde çarpınca da o yorumu yapıyorlar.

Bence Zoro kral haki de eklemiyor sadece akışına bırakıyor ve hakisini Enma'ya veriyor ya da çekmesine izin veriyor o şekilde kral hakisi de tetikleniyor. Spoilerda 'Regulate ambition' demiş bence burada Enma'ya verilen hakiyi ayarlamaktan bahsediyor sonrasında hayır ne istiyorsan onu vereceğim diyor bir ayarlama çekmiyor. Gerisi zaten geliyor. Benim anladığım bu.
 
Zoro bundan sonra tek kılıca dönebilir mi? Acaba oyle bir şeye gider mi oda? Sonuçta güçlü olmak için daha fazla kılıç kullanıyordu. İhtiyacı kalmasa tek ya da iki kılıç yeterli olur belki. Bu sayede ağızda kılıç taşıma saçmalığından kurtulmuş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık