Şu olaylardan sonra Mihawk arkasında kalmaz kızılın…Valla ben Şanksı kral haki tanrısı olarak bekliyorum. Mihawktan bir beklentim yok. Zoroya iyi bir dövüş versin yeter
Şu olaylardan sonra Mihawk arkasında kalmaz kızılın…Valla ben Şanksı kral haki tanrısı olarak bekliyorum. Mihawktan bir beklentim yok. Zoroya iyi bir dövüş versin yeter
Wb ile aralarında en fazla 1km varken savaşmak yerine slash atıyor bu adam. Git savaşsana birader. Sen nerden nereye Don Krieg'i kovalamak için gitmiş adamsın. 1km ileri gidip savaşmaya yeltenemiyor musun? Ayrıca Kaido'nun Beyazsakala saldırıp saldırısı Beyazsakalın astları tarafından durdurulan bir senaryo düşenemiyorum. En azından Kaido yonko olduğu için Wb saygıdan o saldırıyı kabul ederdi. Luffy'e seni öldüreceğim diyip üstüne Shanks'dan özür dileyip Luffy'i öldüremeyen adam. Neyse, Oda'nın ufak tefek şakaları işte.Bunlar Oda’nın ufak tefek şakaları işte… seviyor adam böyle şeyler yapmayı…
Olur mu ya kontrol edemiyor hakisini kdjddkO bu değil de kalbi olan aşağıya yazağım şeyi okumasın.
Zoro'nun hakisi taşıyor
MF savaşında bir ton saçmalık vardı. Hala bu savaştan güç dengesi yorumlamak çok yanlış. Mihawk o savaşta tam olarak aktif bile değil. Sadece Luffy ile ilgileniyor… onun sebebi de Shanks’in ona sürekli Luffy den bahsetmesi…Wb ile aralarında en fazla 1km varken savaşmak yerine slash atıyor bu adam. Git savaşsana birader. Sen nerden nereye Don Krieg'i kovalamak için gitmiş adamsın. 1km ileri gidip savaşmaya yeltenemiyor musun? Ayrıca Kaido'nun Beyazsakala saldırıp saldırısı Beyazsakalın astları tarafından durdurulan bir senaryo düşenemiyorum. En azından Kaido yonko olduğu için Wb saygıdan o saldırıyı kabul ederdi. Luffy'e seni öldüreceğim diyip üstüne Shanks'dan özür dileyip Luffy'i öldüremeyen adam. Neyse, Oda'nın ufak tefek şakaları işte.
Yalnız çok yavan kaldı ben çok da yükselemedim sondaki o efektlere.O bu değil de kalbi olan aşağıya yazağım şeyi okumasın.
Zoro'nun hakisi taşıyor
Yalnız musluğu kapatsın çok yazarO bu değil de kalbi olan aşağıya yazağım şeyi okumasın.
Zoro'nun hakisi taşıyor
Senin yükselememen normal zaten Alpa’cığım… Zoro’ya attığın o kadar laftan sonra moralinin düşmüş olması lazım zaten…Yalnız çok yavan kaldı ben çok da yükselemedim sondaki o efektlere.
Vallahi çatıda kral hakiyi onca kullanım üzerine ekledikten sonra şuna bak ekliyorum diyip ekledi şeklinde torpil denmişti.Bir daha Luffy kısa sürede beleş p.up alıyor diyeni forumdan banlamak gerek.