Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız o değilde… Zoro o kadar geriye gitti bir sürü şey hatırladı ama Mihawk ile ilgili bir flashback yok. Demek ki gözü açınca göreceğiz Mihawk Flashback’ini…
 
Dressora'da millet Kong gun ile Garp'ın yumruklarını karşılaştırırken ben anca Marco'nun tekmesi kadar anca güçlüdür diyordum millet dalga geçiyordu hala dalga geçen olur muhtemelen.
Şimdi de olur. Evet.. Yani Marco, Doffu tekmelese yine Dressrosa laminantına öpücük yollar bence dalga geçilecek bir şey yok. Ama Gear 4 komutanların hepsine gideri olan bir saldırı gücü bilemedim şimdi.
 
İddia ediyorum Enma'nın H.hakisi var diyen çıkacak. Yalnız şuna da değinmek istiyorum, mevzu Luffy olunca nasıl hemencecik öğrendi H.hakiyle kaplı yumruk atmayı gibisinden konuşan arkadaşlar aynısını Zoro için demeyecektir. Ben ikisine de denmemesi taraftarıyım orası ayrı mevzu ama bazı şeylerinde hakkını vermek lazım yani.
Luffynin durumu yine iyiydi adam 2 yıla yakın eğitim yaptı üstüne udonda ve sonrasında 1 hafta boyunca farkında olmadan kral haki kaplamanın eğitimini yaptı üstüne kaidodan darbe ala ala işi çözdü ki Zoro daha kral hakinin ne olduğunun idrak edemeden kullanıyor.
 
Marco'nun gerçekten saldırı gücü yokmuş ya. Şu kadar hayvani saldırı gücü olan Zoro henüz kan alamadı. Çok kısa genelini offpanel gördüğümüz Marco vs King ve Queen savaşında Marco ikisinden de kan almıştı. Ama Marcoda saldırı gücü yok, yersen
Zoro da ilk saldırısında kan aldı. Marco'nun saldırı gücü düşük diye demiyorum bunu. Yanlış anlaşılma olmasın diye.
 
Haftaya gösterir sana daha güzel efektli merak etme :D 2 haftadır yanılıyon bir daha yanıl ne olacak :D
Yanılıyorum he.:D Enma hakkında söylediklerim yanlış çıktı yani? Yerde düşünürken karşısında dikili vaziyette durup temassız Zoro'dan haki çeken, Zoro'nun tutuo kalktığı kılıç (Enma'nın sanki tutup kaldırmış gibi çizildiği sahne) benim söylediklerimle alakası yok di mi? :D

 
Kılıçların değmeme durumu olursa Zoro için yonkou ligi h.haki kullanıyor diyebiliriz. Ama bakalım hemen kullanabilecek mi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık