Tabiki önde ama herkes irade eşit demiş bence en önde olduğu iradedir.Değil ya. Luffy her konuda Zorodan üstün. Ve bu seri bitene kadar böyle devam edicek. Çünkü Luffy ana karakter Zoro onun yaveri.
Tabiki önde ama herkes irade eşit demiş bence en önde olduğu iradedir.Değil ya. Luffy her konuda Zorodan üstün. Ve bu seri bitene kadar böyle devam edicek. Çünkü Luffy ana karakter Zoro onun yaveri.
Hocam Zoro'nun son 4 arcta göstedirdiği gözlem sayısından fazlasını sana sırf Luffy'nin bu arcki göstediği gözlem sayısıyla gösterdim.Ben olanı kabul ediyorum,inkar etmiyorum.Siz onu bile ediyorsunuz ama.Yorumlarınıza güvenilirliğini düşürmekten başka bir şey yapmıyor bu.A'ya A dedim. Sadece B'leri A diye kaktırmaya çalıştıklarına A demedim
Bu arada neyi çürüttün pardon ? Orda yanlış bir izlenime kapılmışsın. Bu izlenimi arc sonu toptan ortadan kaldırıcam. İki iki uğraşmıyım diye şimdilik ellemiyorum
Ne kadar dillendirirsen, o kadar gerçek olur.
@Dracule En azılı Zoro fanıdır, biat edin.
En kısa zamanda tam bir baş belası olacağımAktif olacaksın aktif çalışmayan Zoro fanına ekmek yok.
Aktif olacaksın aktif çalışmayan Zoro fanına ekmek yok.
Ne ara yaptınız. Dof lobisinde bu aralar tek başıma ok yediğim doğrudur.xD
Serinin ana karakteri olarak Luffy'nin dövüşleri daha uzun çizilmiş tek farkı bu. Lütfünün hayatı kadar yonkoluk kariyeri olan adam, lütfüye elinin tersiyle eforsuz tek atmış olan adam, daha sonra lütfü'nün iki günde öğrenip geldiği tekniğe düşecekse ve sende bunu sabahtan akşama kadar öveceksen gelip burda Zoro ve rakiplerinin hak hukuk edebiyatını yapmicaksın müdür ?Yalnız artık iyice emin olduğum bir şey varsa o da Luffy haricinin gelişimi güçlenmesi üfürükten.
Rakibin hakkının verildiğini hissettiğim dövüşler sadece Luffy'ninki.
Zoro kılıçlara üflemiş mi demek istiyorsun yani.Yalnız artık iyice emin olduğum bir şey varsa o da Luffy haricinin gelişimi güçlenmesi üfürükten.
Rakibin hakkının verildiğini hissettiğim dövüşler sadece Luffy'ninki.