Her kaçınma olmasa da çoğunda gözlem var.Dediğim gibi gözlemi net olan sahneler de var,refleks olarak sıyrılmalarda var.Çoğunluğu net gözlem kaynaklı sahneler.7,8 tane direkt geleceği görme paneli var zaten.Gözlemsiz demiyorum ama her kaçınma hamlesi de gözlemse şayet Zoro'da bir geleceği görme eksik derim.
Siralaman yanlis ve tarafli söyle olucak Ben adamlarim arasinda adil olmaliyim.Kralların hakisi: Luffy>Zoro
Gözlem hakisi: Luffy>Zoro
Silahlanma hakisi: Luffy>Zoro
Hız: Luffy>Zoro
Fiziksel güç: Luffy>Zoro
Savunma: Luffy>Zoro
İrade: Luffy=Zoro
Dövüş zekası: Luffy>Zoro
Zeka: Zoro>Luffy
Fiziksel dövüşe yakınlık: Luffy>Zoro
Dayanıklılık: Zoro>Luffy
Ama iş genele geldi mi Zoro>>>>Luffy
İyi de bir şey değiştirmedin ki. Sadece Sanji'yi eklemişsin aralara.Siralaman yanlis ve tarafli söyle olucak Ben adamlarim arasinda adil olmaliyim.
Kralların hakisi: luffy>>zoro ( bakarsin sanjide de çikar ya da h.haki'ye muadil birsey bilemiyorum)
Gözlem hakisi: Luffy>sanji>zoro
Silahlanma hakisi: luffy> (zoro,sanji; çünkü sanji'de var ama daha görmedik vs. de kullanicaktir arc sonu belli olur gelicek power'a göre ama zoro biraz daha iyidir)
Hız: Luffy>sanji>zoro
Fiziksel güç: sanji>luffy>zoro
Savunma: sanji>luffy>zoro
İrade: Luffy=zoro=sanji
Zeka: sanji>luffy=zoro ( malesef )
Fiziksel dövüşe yakınlık: luffy>zoro
Zaten eksik oydu ve bazi yönlerden o önde.İyi de bir şey değiştirmedin ki. Sadece Sanji'yi eklemişsin aralara.
Savunma ve fiziksel güçte nasıl Sanji>Luffy?Zaten eksik oydu ve bazi yönlerden o önde.
Gen power ile saf güçte. Zaten queen de açiklama yapiyor. Bu demek degilki sanji güçlüdür. Zaten Luffy aliyor baksana kaido pert olucakSavunma ve fiziksel güçte nasıl Sanji>Luffy?
Ne diyor? Ayrıca Luffy amirallerin Marineford'da yaptıkları savunma tekniğini kullanıyor. Gen de yetmez bu seviye için.Gen power ile saf güçte. Zaten queen de açiklama yapiyor.