Kedi ile köpek Dressrosa'daki g4den bile açık ara zayıf adamlar.Peros'un 1 tur sulonguna dayanıp,base hallerini dövdüğü kişiler bunlar.
Çok güzel cevap oldu evet.O kısımları mantıklı bulmana nedense hiç şaşırmadımKurduğun cümlede kendi cevabını vermişsin iyice düşün yazdığın konuyu belki ne demek istediğimi anlarsın.
Kastettiğin şeyi doğru anladıysam eğer ilk defa duymadık. Chinjao Luffy'nin kral hakisini gördüğünde "Ne tür bir kral olacaksın?" diye sormuştu çünkü.King'in kral hakiyi krallık hırsıyla bağdaştırması da çok ilginç.Çünkü Zoro adının göklerden bile duyulacağını söyleyen bir hırsa sahip biliyorsunuz.Bunu ilk defa duyduk kral hakinin detayları da geliyor.
Queen'in bir şey keşfettiği yok ya. Oda King'i, az ve öz konuşan bir karakter olarak tanıttığı için King'i övme işi de Queen'e kaldı. Kendine sıkmadığı zamanlarda başkaları hakkında konuşuyor.Queen'in, Sanji'ye bu konuyla ilgili araştır demesine takıldım acaba Sanji'nin gücünden dolayı Lunarian bağlantısı mı keşfetti?
Bölüm çok çok iyi bölümdü.
Krallık hırsı olanın kral hakiye sahip olmasından bahsediyorum.Yoksa elbette biri ülkenin kralı olmak ister öbürü korsan kral diğeri ufak bir adanın vs...Kastettiğin şeyi doğru anladıysam eğer ilk defa duymadık. Chinjao Luffy'nin kral hakisini gördüğünde "Ne tür bir kral olacaksın?" diye sormuştu çünkü.
@Saitama
Mesela Dressrosa'daki Zoro, Queen'i alabilir miydi? Hayır. Ama Queen o kılıcı tam manasıyla kontrol edebilir miydi? Yine Hayır. Zoro edebilir miydi? Evet, kral hakisi var ne de olsa. Yalnız bu hakinin var olması seni kral hakisizlere karşı her zaman üstün kılmaz, en azından karşılıklı dövüş konusunda. Enma'yı kontrol edebilme denklemi her zaman işe yaramaz yani. :/
King'in söylediği şey de benzer kapıya çıkıyor. Baktı ki Zoro'da kral hakisi var, ne tür bir kral olacaksın demek yerine 'demek sende de krallık hırsı var' diyor.Krallık hırsı olanın kral hakiye sahip olmasından bahsediyorum.Yoksa elbette biri ülkenin kralı olmak ister öbürü korsan kral diğeri ufak bir adanın vs...
Komik olmayan bir kısım bile yoktu.Kılıcıyla uğraşan Zoro'nun bile sıyrıldığı bir atak ile g4ün en hızlı formunun en hızlı ataklarından birisini kıyaslayıp daha bile hızlı demenin de sebebi belli zaten@Miyata Ichiro Komik olan kısım neresi sadece onu merak ettiğimden soruyorum.
Sayıda geçen neden-sonuç ilişkileri bunlar.Çok az yorum var.Zoro'yu gömdüm de yeri geldi övdüm de kısacası ne gördüysem onu söyledim.Komik olmayan bir kısım bile yoktu.Kılıcıyla uğraşan Zoro'nun bile sıyrıldığı bir atak ile g4ün en hızlı formunun en hızlı ataklarından birisini kıyaslayıp daha bile hızlı demenin de sebebi belli zaten