Bu haftasonu derbi var @Sir Crocodile ile dalga geçebilme ihtimali varken bu FB kısaltmalarını Fenerbahçe diye okudumBu şamisen çalan kişi, 9 Kını Law rastgele bir odaya yolladığında onların yaralarına pamsuman yapan kişi. O gizemi orada bırakmıştı şimdi o kişiyi ortaya çıkarıyor. Hatta hayal gördüklerini filan düşünmüşlerdi...
Şimdi bir de araya FB koyar Oda öyle kapatır sayfayı. Ya da gelecek sayının çoğu FB ile geçer...
Öyle olsa King>Kaido olurduEğer ki harbiden Kaido'nun derisi ateş karşısında anlamını yitiriyor da o yüzden normal insanmış gibi hasar alıyor muhabbeti varsa
Öyle bir durumu gerektirmez. Arasında öyle bir zorunluluk ilişkisi yok. Ama ateş kullananlar daha avantajlı denilebilir. Yine de Kaido tüm bu avantajların üstünde bir güce sahip.Öyle olsa King>Kaido olurdu
Ben Zoro'nun saldırısına haki eklemesinden daha ziyade Ashuranın kral hakiyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Kral haki. kşiye özgü unik formlara sokuyor olabilir.Ortada şüphe falan yok yav…
Bak şimdi;
1. Bölümün adı zaten “kralın hakisi”
2.Zoro farkında değil ama “Her şeyimi koydum saldırıya” diyor.
3.Koskoca Kaido o kadar adamdan darbe yiyor… ve herif orada önceden sadece Luffy ve Kid de kral halkisi olduğunu biliyor… diğerlerinden haberi yok. Ne hikmetse orada ona saldıranlar arasında Law da ve Killer da var… hatta Zoro adama kaç kere vurmuş saldırmış ama adam ne hikmetse Zoro’nun herşeyini koyduğu o son saldırıda bir anda “Sende de mi kral hakisi var” diyor. Hatta bu olayların üstüne… Zor yere düşünce… Kaido “Çok yazık bana katılsanız dünyaya hükmedebilirdik” diyor. Şimdi bunun neresinden şüphe duymalıyız? Yapmayın gözünüzü seveyim. Yani şunu da tartışmayalım yav
İkisi de olabilir. Hem saldırıya eklemiştir hem de Ashura kral hakiyle alakalıdır. Sonuçta her şey ruh da bitiyor… Zoro’nun da şeytani bir aurası var, onunla birleşiyor olabilir. Hatta belki kral haksini bilinçli kullanıma geçince Zoro… Ashura eğer kral hakiyle alakalıysa, sürekli bir form olarak kullanmaya da başlayabilir Ashura’yı.Ben Zoro'nun saldırısına haki eklemesinden daha ziyade Ashuranın kral hakiyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Kral haki. kşiye özgü unik formlara sokuyor olabilir.