Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şamisen çalan kişi, 9 Kını Law rastgele bir odaya yolladığında onların yaralarına pamsuman yapan kişi. O gizemi orada bırakmıştı şimdi o kişiyi ortaya çıkarıyor. Hatta hayal gördüklerini filan düşünmüşlerdi...
Şimdi bir de araya FB koyar Oda öyle kapatır sayfayı. Ya da gelecek sayının çoğu FB ile geçer...
Bu haftasonu derbi var @Sir Crocodile ile dalga geçebilme ihtimali varken bu FB kısaltmalarını Fenerbahçe diye okudum :ehe:
 
Üçüncü perde bu bölümle beraber 75 bölüm oluyor. Üç bölüm daha kapanmazsa, en uzun üçüncü ark olan Tüm Kek'i (78 bölüm) yakalayacak.
 
Kaido ateş atsa king o ateşi geri gönderebilir mi? Veya king ateşten etkilenir mi sizce? Mesela sabo entei atsa king entei içinde yüzer mi ?
 
Ortada şüphe falan yok yav…
Bak şimdi;
1. Bölümün adı zaten “kralın hakisi

2.Zoro farkında değil ama “Her şeyimi koydum saldırıya” diyor.

3.Koskoca Kaido o kadar adamdan darbe yiyor… ve herif orada önceden sadece Luffy ve Kid de kral halkisi olduğunu biliyor… diğerlerinden haberi yok. Ne hikmetse orada ona saldıranlar arasında Law da ve Killer da var… hatta Zoro adama kaç kere vurmuş saldırmış ama adam ne hikmetse Zoro’nun herşeyini koyduğu o son saldırıda bir anda “Sende de mi kral hakisi var” diyor. Hatta bu olayların üstüne… Zor yere düşünce… Kaido “Çok yazık bana katılsanız dünyaya hükmedebilirdik” diyor. Şimdi bunun neresinden şüphe duymalıyız? Yapmayın gözünüzü seveyim. Yani şunu da tartışmayalım yav :D
Ben Zoro'nun saldırısına haki eklemesinden daha ziyade Ashuranın kral hakiyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Kral haki. kşiye özgü unik formlara sokuyor olabilir.
 
Ben Zoro'nun saldırısına haki eklemesinden daha ziyade Ashuranın kral hakiyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Kral haki. kşiye özgü unik formlara sokuyor olabilir.
İkisi de olabilir. Hem saldırıya eklemiştir hem de Ashura kral hakiyle alakalıdır. Sonuçta her şey ruh da bitiyor… Zoro’nun da şeytani bir aurası var, onunla birleşiyor olabilir. Hatta belki kral haksini bilinçli kullanıma geçince Zoro… Ashura eğer kral hakiyle alakalıysa, sürekli bir form olarak kullanmaya da başlayabilir Ashura’yı.
 
Gidip bir amiralin karşısında duramayan yonkou komutanlarına karşı , iki yonkounun saldırısını bloke etmiş biri bu kumandana bu kadar zorlanacak ha ? :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık