2022'nin yarısına kadar sürer en kötü.Bu arc ne zaman biter tahmini?
2022'nin yarısına kadar sürer en kötü.Bu arc ne zaman biter tahmini?
Hop geldimBen sana Beckman'ın gücünü net bilmediğimiz için Beckman=Katakuri dedim ama niye dediğimi başka tarafa çektiysen.
Dayanıklılık denilen bir şey yok mu? Seni bu konuda bilgisiz görmek üzdü. Fark ettin mi bilmiyorum ama Luffy Gear 4 formunda biraz dövüşünce 10 dakika mola alacak şekilde perte çıkıyor. Yani Haki denilen meret çok fazla yoruyor. Katakuri 12 Saat boyunca kullandı o Haki'yi ve öyle böyle kullanmadı. Aç izle bir göreceksin her türlü saldırıyor ve hep Haki kullanıyor. Busoshoku, Kenbonshoku, Haoshoku adam bildiğin estiriyor.
Katakuri'nin en büyük olayı Kenbonshoku ve rakibinin ne yapacağını görüp ona göre vaziyet alıyor. Yani senin King, Katakuri'yi yormaz bile.
Kaido kılıç yarası alıyordu da King niye almasın, demek ki Zoro sizin sandığınız kadar güçlü değil. Oda'nın sıvamasından başka bir şey değil. Aşılmaz olan Kaido iken hasar atamadığı King'se nereye doğru kahkaha atalım.
Zaten kaptanın karşısına en güçlü çıkarılır. Yani Katakuri sağ kollar içinde en güçlü bile olabilir. Onun sağ kolu olan Zoro'ya da en güçsüzünü vermiş, yani King'i.
King'in ne kadar ezik olduğunu rakibinden anlıyoruz, yani Zoro'dan. Yanlış anlama Zoro'ya ezik demiyorum. Zoro'nun vücudunda bir sürü kemik kırılmış bu haliyle bile bu azmanla kapışabiliyorsa zayıf olan King'dir. Zaten en başından beri söylüyorum Canavar Korsanları bizim tayfa için kum torbası görevi görüyorlar. Zoan oldukları için fiziksel güç ve savunmaları dışında bir oleyları yoktur. Sadece King ve Queen diğerlerinden ayrılıyor ama yine de çok güçlü değiller. WCİ Luffy bu ikiliyi Katakuri mücadelesinden çok daha kısa sürede devirirdi net.
Shiryu'nun da bir olayı yoktu, aldığı görünmezlik meyvesi onu asıl şimdi tehlikeli bir hale getirdi.
Beckman=Katakuri> Marco> King> Shiryu> Zoro.
Op'taki King, forumdaki @King'den daha mütevazi la.Hoşaf etmiş Zoro'yu yoğurduna katık yapmış aşevinde aşure diye dağıtmış.O yazmasın da kim yazsın.
Bu kaplama meselesi değil ki. Haki kaplandığında belli ediyor zaten hani kaidonun full beden koka ile gezmesi çok saçma neden boşuna haki harcasın ki ? Vücudunu savunma için kapladığını hiç görmedim. Ha dersin saldırı yediği sırada basıyor oda saçma çünkü luffynin red hawkı canını yaktığı için kaçınmayı seçti haki basmak yerine ayrıca 9 kın veya Zoronun kral haki kaplamayı geçtim kaidonun normal hakisinin 10/1 oranına bile sahip olduklarını sanmam bunlar nasıl oluyorda kral haki kaplamasını aşabiliyor ? Eğer kaido kendini koruma amaçlı haki( normal haki) bassa herhalde hasar verebilecek 2-3 kişi çıkar tüm Onigashimada (bigmom,yamato,luffy)Saldırı için eline, koluna, bacağına ve hatta silahına bile ekleyebiliyosan kendinide kaplayabiliyorsundur bence. Yapmamaları saçma zaten.
Ağa yaralı hâlini bile alacağı konusunda şüpheliyim. Adamın meyvesine bak, gözlemine bak, hızına bak Zoronun saldırısını tutturma ihtimali neredeyse yok sonuçta ejderha Kaidoyu ıskalamış biri. Adam şuan bile luffyden daha iyi saldırılardan kaçınabiliyor bu adamın meyvesi ile hakisi çok uyumlu.Katakuri g4ten 18 darbe alıp,12 saat Luffy'ye karşı dövüşmüş birisi.Dövüşte aldığı darbelerin %90ını da açık yaraya sahipken aldı.Sıfır bir Kata'ya Ashura tek atar diyen hayalperestten başka bir şey değildir.Ki Ashura'yı da vurabilmek mesele.Fs+Snakeman açan Luffy zar zor dokundu adama.Yavaş yani.
Luffy son roundta geleceği görebilmeye başladıktan sonra bile vurma konusunda sıkıntı çekti Snakeman'e rağmen.Zoro vurabildiği an büyük sıkıntı çıkarır,bu herkesin malumu.Vurabilmek mesele.Ki Kata,King,Zoro gibi değil çok kompleks birisi.Ağa yaralı hâlini bile alacağı konusunda şüpheliyim. Adamın meyvesine bak, gözlemine bak, hızına bak Zoronun saldırısını tutturma ihtimali neredeyse yok sonuçta ejderha Kaidoyu ıskalamış biri.
Hiyorinin orochiye bitirici vuruşu naminin alabastada yaptığı "shiawase punch" isimli saldırının katoling hali olacaktır.King e yakışıklı bir şey çıkacak dedik. O hareketler,tip nedir ya ? Hyori çıktı şimdi Orochi yi öldürecek birisi çıktı. Tekrar Oden felan çıkacak sandım bezdim