Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1032 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana Beckman'ın gücünü net bilmediğimiz için Beckman=Katakuri dedim ama niye dediğimi başka tarafa çektiysen.:artiz:

Dayanıklılık denilen bir şey yok mu? Seni bu konuda bilgisiz görmek üzdü. Fark ettin mi bilmiyorum ama Luffy Gear 4 formunda biraz dövüşünce 10 dakika mola alacak şekilde perte çıkıyor. Yani Haki denilen meret çok fazla yoruyor. Katakuri 12 Saat boyunca kullandı o Haki'yi ve öyle böyle kullanmadı. Aç izle bir göreceksin her türlü saldırıyor ve hep Haki kullanıyor. Busoshoku, Kenbonshoku, Haoshoku adam bildiğin estiriyor.


Katakuri'nin en büyük olayı Kenbonshoku ve rakibinin ne yapacağını görüp ona göre vaziyet alıyor. Yani senin King, Katakuri'yi yormaz bile.

Kaido kılıç yarası alıyordu da King niye almasın, demek ki Zoro sizin sandığınız kadar güçlü değil. Oda'nın sıvamasından başka bir şey değil. Aşılmaz olan Kaido iken hasar atamadığı King'se nereye doğru kahkaha atalım.

Zaten kaptanın karşısına en güçlü çıkarılır. Yani Katakuri sağ kollar içinde en güçlü bile olabilir. Onun sağ kolu olan Zoro'ya da en güçsüzünü vermiş, yani King'i.

King'in ne kadar ezik olduğunu rakibinden anlıyoruz, yani Zoro'dan. Yanlış anlama Zoro'ya ezik demiyorum. Zoro'nun vücudunda bir sürü kemik kırılmış bu haliyle bile bu azmanla kapışabiliyorsa zayıf olan King'dir. Zaten en başından beri söylüyorum Canavar Korsanları bizim tayfa için kum torbası görevi görüyorlar. Zoan oldukları için fiziksel güç ve savunmaları dışında bir oleyları yoktur. Sadece King ve Queen diğerlerinden ayrılıyor ama yine de çok güçlü değiller. WCİ Luffy bu ikiliyi Katakuri mücadelesinden çok daha kısa sürede devirirdi net.

Shiryu'nun da bir olayı yoktu, aldığı görünmezlik meyvesi onu asıl şimdi tehlikeli bir hale getirdi.

Beckman=Katakuri> Marco> King> Shiryu> Zoro.
Hop geldim :D
Evet fazla dayanıklı değil Luffy'den gözlem hakisi sayesinde kaçıyordu yumruk yemeye başlayınca o kadar dayanıklı olmadığı ortaya çıktı gayet. Gözlem hakin çok iyi olunca da kami olmuyorsun King'in bir sürü silahı kullandığı değişik değişik şeyi var önceden görse de Kata King geleceği değiştirmicek diye bir şey yok ayrıca gayet hızlı bir karakter.
Zoro sandığımızdan güçsüz değil King sandığınızdan güçlü. Kaido'nun kılıç yarasının en büyük sebebi orda Zoro'nun kral hakiyle vurmasıydı şu an istemli olarak kullanamıyor. Tabi ki Kaido'ya hasar veren şey King'i baya yaralar ama tek atamaz sonuçta zoan. Kata olsa teki yer ayrı konu :D Zoro'nun mantığı şu an yaralayabildiği kadar yaralayıp ölümcül darbeyi vurmak zaten hep öyle oldu.
kaptanların karşına en güçlüsü çıkar ne ya ahahahahahah her arc geçtikçe karakterler daha da güçleniyor mantıken sonradan gösterilecek Shuryi Ve Beckman da şu anki lerden güçlü olucak.
Zoro'nun şu an önceki dövüşten yorgunluğu olabilir ama kemiklerin kırılması gibi bir sıkıntısı yok ilaçtan ötürü. Ki böyle bir durumda yense bile 2 saate yenerse bir sağ kolu ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Kaptanı 12 saat dayak yiyordu çünkü daha güçsüz bir rakip karşısında :hhh:
olayı yok dediğin Shuryi yc1 seviyesi Magellan ile denk. 2 sene geçti üstüne meyve yedi bu adamın şu an Fuji seviyesi çıkması gayet olası bir durum. İlerde daha da güçlenir. Dediğim gibi şu an Beckman>Shiryu olabilir ama ilerde Shiryu her türlü geçer.
 
Katakuri g4ten 18 darbe alıp,12 saat Luffy'ye karşı dövüşmüş birisi.Dövüşte aldığı darbelerin %90ını da açık yaraya sahipken aldı.Sıfır bir Kata'ya Ashura tek atar diyen hayalperestten başka bir şey değildir.Ki Ashura'yı da vurabilmek mesele.Fs+Snakeman açan Luffy zar zor dokundu adama.Yavaş yani.
 
Saldırı için eline, koluna, bacağına ve hatta silahına bile ekleyebiliyosan kendinide kaplayabiliyorsundur bence. Yapmamaları saçma zaten.
Bu kaplama meselesi değil ki. Haki kaplandığında belli ediyor zaten hani kaidonun full beden koka ile gezmesi çok saçma neden boşuna haki harcasın ki ? Vücudunu savunma için kapladığını hiç görmedim. Ha dersin saldırı yediği sırada basıyor oda saçma çünkü luffynin red hawkı canını yaktığı için kaçınmayı seçti haki basmak yerine ayrıca 9 kın veya Zoronun kral haki kaplamayı geçtim kaidonun normal hakisinin 10/1 oranına bile sahip olduklarını sanmam bunlar nasıl oluyorda kral haki kaplamasını aşabiliyor ? Eğer kaido kendini koruma amaçlı haki( normal haki) bassa herhalde hasar verebilecek 2-3 kişi çıkar tüm Onigashimada (bigmom,yamato,luffy)
 
Son düzenleme:
Katakuri g4ten 18 darbe alıp,12 saat Luffy'ye karşı dövüşmüş birisi.Dövüşte aldığı darbelerin %90ını da açık yaraya sahipken aldı.Sıfır bir Kata'ya Ashura tek atar diyen hayalperestten başka bir şey değildir.Ki Ashura'yı da vurabilmek mesele.Fs+Snakeman açan Luffy zar zor dokundu adama.Yavaş yani.
Ağa yaralı hâlini bile alacağı konusunda şüpheliyim. Adamın meyvesine bak, gözlemine bak, hızına bak Zoronun saldırısını tutturma ihtimali neredeyse yok sonuçta ejderha Kaidoyu ıskalamış biri. Adam şuan bile luffyden daha iyi saldırılardan kaçınabiliyor bu adamın meyvesi ile hakisi çok uyumlu.
 
Ağa yaralı hâlini bile alacağı konusunda şüpheliyim. Adamın meyvesine bak, gözlemine bak, hızına bak Zoronun saldırısını tutturma ihtimali neredeyse yok sonuçta ejderha Kaidoyu ıskalamış biri.
Luffy son roundta geleceği görebilmeye başladıktan sonra bile vurma konusunda sıkıntı çekti Snakeman'e rağmen.Zoro vurabildiği an büyük sıkıntı çıkarır,bu herkesin malumu.Vurabilmek mesele.Ki Kata,King,Zoro gibi değil çok kompleks birisi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık