Crackere de yenildi luffy. G4 bitiyor diye kaçmış geri gelmiş. Onu bile bilmem kaçıncı rantta yendi. itiraf etBence topuk yaptığı an yenilmişti. O enkaz altındaki hali genelde öyle kabul edildiği için ediyorum ama gücü bitecekken taktiksel kaçması yenilgiye girmek zorunda değil yine bunun üzerine çok dövüş var Manga'larda.
Topuklayınca kaybetti tabii ayna dünyasından dışarı kaçtı.Bu sefer sırtına alacak adam yok iyi biliyor tabii... Çay molası raund sayılmayabilir kazandım sanıp gitmek Kata’nın hatası.Kata’ya göre raund Luffy’e göre kazandığını mı sanıyorsun olayı.Bence topuk yaptığı an yenilmişti. O enkaz altındaki hali genelde öyle kabul edildiği için ediyorum ama gücü bitecekken taktiksel kaçması yenilgiye girmek zorunda değil yine bunun üzerine çok dövüş var Manga'larda.
Enma Zoro'yu zor duruma sokmuş istesen de istemesen de bölümde olan bu.
Shusui > Enma'dan iyi bir kılıç demiştik dediğimize gidiyor olay.
Evet Who yenilse bile baya zorlarmış Zoro’yu bunu gördük bu bölüm YC3 level anca eder Zoro ağır yaralı Killer’a bayılmasından belliydiBu arada King>=Kata>>>>>>>>>>>>>>Who İs Who. Siz anladınız ne demek istediğimi sksmsmsm
Bakın bu da Wano’ya sağ kol üstü gelen Luffy;
Usta bana ne oldu usta…!
İlk turun bitmesi için olması gereken.İlk turun bittiği falan yok… ilk turun nasıl bittiğini görmek isteyenleri Luffy’nin dövüşlerine alalım hadi abi hadi…