Kendin bile söylüyorsun Zoro "hasar" veremiyor.Enma ile dövüşün seyri değişecek işte.Boşuna mı uyandı o kılıç ?
Altı üstü kayaya çarpıp yere düştü. Bundan çok daha kötü hallerde kaldı. Zoro böyle 3 tane taşa çarptı diye işi bitmez. İşi bitmediğini zaten enmadan anlıyoruz. Enma adamdan haki çekiyor. Demek ki daha dövüşebilir durumda. Bilinci açık olduğu sürece kaybetmiş olmaz.Zoro ölmüş len ne diyorsun sen ?
Apoo için özel bir başlık açma kararı aldık.Sığmıyor...Bölümdeki en önemli şey olan Apoo'nun CP-0 ajanlarını patlatması neden konuşulmuyor ?
Tatsumaki bıraktı.Kaido'yu Asura dışında ne kesip zarar bıraktı ?
Diyorum ya işte ilk ciddi rakibinde power up alıyor Zoro.Luffy o dediklerini tek dövüşte almadı.Fark bu.
Sen benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba ? Ne anlatıyorsun hocam ?Altı üstü kayaya çarpıp yere düştü. Bundan çok daha kötü hallerde kaldı. Zoro böyle 3 tane taşa çarptı diye işi bitmez. İşi bitmediğini zaten enmadan anlıyoruz. Enma adamdan haki çekiyor. Demek ki daha dövüşebilir durumda. Bilinci açık olduğu sürece kaybetmiş olmaz.
Adamda şu an Oden'in yarası bile gözükmüyor bırak Ashura kaldı ki Tatsumaki...Tatsumaki bıraktı.
Tm. Sen öyle diyorsan öyle olsun reis.Kaido'yu Asura dışında ne kesip zarar bıraktı ?
Diyorum ya işte ilk ciddi rakibinde power up alıyor Zoro.Luffy o dediklerini tek dövüşte almadı.Fark bu.
Ben öyle dediğim için değil MANGA öyle dediği için öyle oluyor.Kendinizi kandırmanıza lafım yok ama buraya gelip insanın aklıyla dalga geçer gibi şeyler yazmayın.Tm. Sen öyle diyorsan öyle olsun reis.
İşte hepimiz senij gibi manganın soylediklerini duyamıyor. Biz sadece görsellere bakıp yazıları okuyoruz. Normal bişi söyledim.Ben öyle dediğim için değil MANGA öyle dediği için öyle oluyor.Kendinizi kandırmanıza lafım yok ama buraya gelip insanın aklıyla dalga geçer gibi şeyler yazmayın.