Aslında doğrudan sertliği bile kastetmiyor. Onlardan farklı bir şeyi daha var onu kastetti. Bir şey çıkacak sertlikte çıkabilir ama o mana verilmedi şu an için doğrudan.İnsanların kafası karışmış sanırım.King, Queen ve Kaido'nun yapmadığı savunmayı yapıyor bölümde.Ben başka bir seviyeyim diyor.Zoro'da şaşırıyor kanatlarıyla mı blokladı diye. Dayanıklılık mevzusu geçmedi bile.
Sanji daha çok dayak yemeli. Bu kadar dayakla işin içinden sıyrılırsa ben tatmin olmam. Ayrıca bu Queen'e de eksi yazar. Zaten Queen'in göstereceği çok şey kalmadı. Hatta işin özü şu durumda Sanji'nin hızına ve görünmezliğine ayak uydurabilir mi ona bile emin değilim ama iyi-kotu bir şeyler daha göstermeli.Sanji dayak yedi ezildi yamuldu vücudu şimdi power up aldı Queen’e üstün gelecek.Zoro’da Enma var diye power aldı sayılıyor ama şu açıdan yanlış.Kullanamadıktan sonra elinde patlamamış silah gibi.Bunu pratiğe dökemediği için Sanji’nin en başta düştüğü durumla aynı halde şu anda.King tarafından dayak yemiş ( kimilerine göre hoşaf olmuş ) kötü bir durumdayken şu anda Enma reaksiyon verdi onun özelliklerini kullanmaya başlayacak gerçek anlamda.
Yukarıda da dedim doğrudan öyle bir imada bulunmuyor hacı.Hee anasını satayim ejderlere göre savunmam iyi bende diyim bende daha sert olayım her karakterin her dediğine inanıyorsak Usoppa da inanalım.
Adam kaidoyu kesen saldırıdan çıkınca bunu diyor ve doğru. Zira Zoro da onaylıyor sen gelmiş ne diyorsun. Usopla kingi bir tutmak nedir. O zaman seride hiç birşeye inanmayalım. Kral hakiyi de bir avuç insan eklemiyor mu diyecez.Hee anasını satayim ejderlere göre savunmam iyi bende diyim bende daha sert olayım her karakterin her dediğine inanıyorsak Usoppa da inanalım.
Adam söylediğini ispat etmedi mi ?Hee anasını satayim ejderlere göre savunmam iyi bende diyim bende daha sert olayım her karakterin her dediğine inanıyorsak Usoppa da inanalım.
Fetöcü müdür pardon Kılıççı mıdır nedir.Adam söylediği ispat etmedi mi ?
Dövüş 1000de başladı 1007den sonra chopper ondan sonra sanji araya giriyor.Ağa yanlış hatırlamıyorsam Marco hem kingi hem Queeni tuttu arada da iyi geçirdi . Kingde anca gidip anka kuşunun kolunu kesmeye çalıştı (artık nereden aklına geldiyse)... Ayrıca kazanmadılar ki Zoro sanji girdi araya.
Ayrıca yonkou+ dayanıklılık nereden çıktı hiç anlamadım ?
Bahsedilen dayanıklılık meyve için yapılıyor.