Hangi marco o?
Tabiki zor duruma düşebilir ama bence seride en son laf atılacak adamdır Marco.
Bir yonkounun sağ koluyken diğer yonkou bana gel demiştir
Her zaman her yerde işe yarıyor adam
Hangi marco o?
Senin gibi düşünmüyorum.CP-0 nun birinci görevi Robin'i yakalamak.Hükümete bağlılığı en fazla olan örgüt hükümetin verdiği görevi riske atmaz bence.Luffy’nin gidip Kaido’yu indirdiğini öğrenirlerse luffy’e odaklanabilirler.
Zoro iksir etkisini görecek. Sanji delirebilir. Law ve kidd uyanışlarla kendi pillerini bitiriyor. Hükümet gelse kimse luffy’i ellerinden alamaz. Tayfa aşağıda robin’i korumayı başardıklarını sanırken çatıdan luffy’i alıp gidebilirler.
Topladığı filo başka bi şekilde savaşa gelmez. Luffy’nin yakalandığını duyup gidecekler luffy kendi çağırmaz.
Aynı şeyi bm da king için diyor.Tabiki zor duruma düşebilir ama bence seride en son laf atılacak adamdır Marco.
Bir yonkounun sağ koluyken diğer yonkou bana gel demiştir
Her zaman her yerde işe yarıyor adam
SanBurada şey yarıştırma anlamında lafı uzatmak istemiyorum ama daha sanji alabileceği en iyi p.up la anca zoroya eşit olarak görüyorsunuz zoro kral hakili saldırı öğrenip p.up alırsa o zamanda eşit görecekmisiniz
Sanji'nin alabileceği en iyi powerup bu muydu? Yani Sanji hakilerini geliştiremez öyle mi? Ya da Haoshoku Haki açamaz öyle mi?
Senin mantığına göre Bepo'da, Zoro'nun arkasında olacak ve o da herkesi geçecek öyle mi?Bu resimde aslında anlatılmak istenilen şey şu bence.
Zoro ve Enma bu seride (muhtemelen finalde )bu resimdeki herkesle kapışacak seviyeye gelecek.Hepsini geçecek yani.
Diğerleri kendi aralarında sıralanmışken Zoro en önde onlardan farklı bir havada