Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterin tek olayı dayanıklı olmasıydı onun da içinden geçildi. King ve Katakuri Marco'yu alır bence.
İkisi birlikte herhangi bir yonkoyu bile alabilmeli zaten.
King Marco'yu sınırına getirmiş işte bunu kabullenmek çok zor olmamalı. Fazla beklentiye girdi insanlar ama herhangi bir sağ koldan çokta farklı bir seviyede olmadığını görmüş olduk.
İki yıldır tatilde olan Marco... Önce Linlin'le dövüştü ardından King ve Queen'e daldı ve halen ayakta hiçbir şey olmamış gibi.
 
Zoro vurduğuna tek atıyor ya mangaka plotla kısıyor şuan dövüşün çabuk bitmemesi için.
Tamam diyelim ki tek atacak, ama nasıl? Zoro'dan yeni ne tür teknikler bekliyor ? Bunu merak ederek sorduğum bir soru aslında.Kaido karşısında ki saldırı kullanmaz yeni birşeyler lazım.
 
Sabo ciddi ciddi sağ kolmuş.
Bu resimde aslında anlatılmak istenilen şey şu bence.

Zoro ve Enma bu seride (muhtemelen finalde )bu resimdeki herkesle kapışacak seviyeye gelecek.Hepsini geçecek yani.

Diğerleri kendi aralarında sıralanmışken Zoro en önde onlardan farklı bir havada
 
Dövüş stili bir tık değişmiş olmuştu Suitle birlikte. Pelerin olsun, Görünmezlik gücü olsun. Ben baya keyif almıştım ilk suiti giydiğinde. Ayrıca bence seri içinde suit bilimsel açıdan baya sağlam bir buluş. Queen'in hayran olması olsun, Bm korsanlarının bu güce büyük bel bağlamaları olsun. Belki direk suit'e değil fakat Germa 66'ın bilimsel gücüne çok güveniyorlardı. Ben bol bol görmek isterdim suiti.
Suit en baştan olsaydı kimse şikayet etmezdide sonradan alınca alışılmışı bozdu, bide tabi değişen dövüş stili var. Oda heralde sentai fantazisine doymuş olacakki kırdı attı suiti ama suit yeni dizayn ve daha güçlenerek dönebilir bence. Benim için suitin en büyük problemi palyaço ayakkabılarıydı bide içindeki beyaz dizaynlar, bazıları saçı ve gözlüğü sevmedi vesaire ama Sanjiye zoan yedirip karizmasını bozacağına suit giymesini yeğlerim.
 
Bu dediğini bende iki sayıdır düşünmeye başladım.Peki neden bu şekilde düşünmeye başladım?

Bana göre Ace'in MF'da idam edilmek istenmesinin 2 sebebi var.Birincisi hükümetin korsanlardan üstün olduğunu halka gösterebilmek ikincisi de Beyazsakal korsanlarını bitirebilmek.

Şimdi Luffy'nin kaçırılması hem hükümetin gücünü birkez daha halka gösterebilmesinin imkanını veriyor.Hem de Devrim Ordusu'nun Beyazsakallar gibi tuzağa çekebilme imkanını sağlıyor.

Ki X-Drake ve Kid'in ihanet olasılıklarının yükseltilmesi ve Luffy'nin Kaido savaşında çok büyük yaralar alacak olup savaşamayacak olması bu tezi benim açımdan yükseliyor.

Yani bana göre de Luffy adadan kaçırılma ihtimali Robin'den yüksek.

Ancak CP-0 asıl görevini unutup Luffy'e odaklanır mı?Yani Robin'i kaçıramamayı göze alabilirler mi?Bence hayır hükümet bir görev verdiyse bunu yapmak zorundalar.Birde belki Shanks Goroseiler ile Luffy'e birşey tapmayın konusunda anlaşmıştır.Bu ihtimallerden dolayı Luffy kaçırılmayada bilir.

Bekleyip göreceğiz.
Luffy’nin gidip Kaido’yu indirdiğini öğrenirlerse luffy’e odaklanabilirler.

Zoro iksir etkisini görecek. Sanji delirebilir. Law ve kidd uyanışlarla kendi pillerini bitiriyor. Hükümet gelse kimse luffy’i ellerinden alamaz. Tayfa aşağıda robin’i korumayı başardıklarını sanırken çatıdan luffy’i alıp gidebilirler.

Topladığı filo başka bi şekilde savaşa gelmez. Luffy’nin yakalandığını duyup gidecekler luffy kendi çağırmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık