Kuru kafalarla birleştirince biri ölecek ama kim ?Bölümde ağızları açık bırakacak bir şeyler oluyormuş, öyle bir duyum aldım.
Kuru kafalarla birleştirince biri ölecek ama kim ?Bölümde ağızları açık bırakacak bir şeyler oluyormuş, öyle bir duyum aldım.
Lucci Smoothie ve kalanları paketleyip gelmiş şok edici gelişme bu.Diğerlerine de yeniliyor çünkü gören de onları teke tek adam gibi yeniyor da biz laf ediyoruz sanır.
Lucci'ye laf ettiğimi gördün mü mesela ?
(1) Ne alaka? (2) Zoro o acıların az birazını aldığında yerleri öpüyordu bayılıyordu neredeyse, sonrasında tüm acı havuzuna komple atlıyor fakat ayakta kalabiliyor o arada zaman yolculuğu yapıp dayanıklılık mı kastı Zoro hani burada şansının yaver gitmesi falanı da konuşmuyoruz hani Luffy'nin karşısına brulee çıkarılıyor yazar tarafından gene şansı yaver gitti falan filan burada direk ama direk yazar ben öldürmedim kardeşim adamı demiş mi demiş sana soruyorum tekrardan 1 sayfa önce o acı havuzundan 1 adamla ile yerleri öpüp bayılacak adam acı havuzunun tamamına gerçekten dayanıklılığı ile dayandığını mı düşünüyorsun? Aynı şeyden bile bahsetmiyoruz ki burada manga da kıyas yapabileceğimiz hem de çok çok sonrası değil 1 sayfa sonrasına kıyas yapabileceğimiz örnek var.Yahu bu nasıl bir bakış açısı böyle? (1) Luffy de kimseyi dövmüyor o zaman.. Tokmağı yedi plotla yaşadı aslında çok zayıf mı dicez mesele luffye de? yapmayın gözünüzü seveyim, (2)durduğunuz yerde element uyduruyosunuz.
Onların gücünü bilmiyor. Apoo sürprizdi. Kid, zoro ve luffy aynı pozisyonda kaldı. CCin gücünü bilmiyordu luffy ayrıca onu indirmek değil yakalamak niyetindeydi o yüzden yenildi. Kaldıki cc orada smoka da dahil herkesi indirdi. Monet'te de luffy tam güç girmedi. G2 ile girdi moneti de yenerdi elbet.Bu arada Luffy gidip Kaidouyu, crocoyu katayi patlatinca plot oluyorda
Neden Apoo,money,CC gibi normalde ezip geçeceği kişilere yine gidişata göre yenilebilmesi konuşulmuyor bu kadar?
Wano mu bitiyormuş.Arc özelinde milletin ağızlarını açık bırakacak tek gelişme o olur .dBölümde ağızları açık bırakacak bir şeyler oluyormuş, öyle bir duyum aldım.
Ne oldu Dof'tan cacık olmayınca rotayı Lucci'ye mi çevirdin xdLucci Smoothie ve kalanları paketleyip gelmiş şok edici gelişme bu.