Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashimanin dusmesi veya vegapunkin gosterilmesi ( tahmin etmedigimiz biri degilse) sahsen benim agzimi acik birakmaz demek baya saglam bir sey geliyor .
 
Sürpriz şey, shickiler yerine geçecek yeni gücün wanoda ortaya çıkması olabilir. Hükümet yanında o gücü getirebilir.
 
Yahu bu nasıl bir bakış açısı böyle? (1) Luffy de kimseyi dövmüyor o zaman.. Tokmağı yedi plotla yaşadı aslında çok zayıf mı dicez mesele luffye de? yapmayın gözünüzü seveyim, (2)durduğunuz yerde element uyduruyosunuz.
(1) Ne alaka? (2) Zoro o acıların az birazını aldığında yerleri öpüyordu bayılıyordu neredeyse, sonrasında tüm acı havuzuna komple atlıyor fakat ayakta kalabiliyor o arada zaman yolculuğu yapıp dayanıklılık mı kastı Zoro hani burada şansının yaver gitmesi falanı da konuşmuyoruz hani Luffy'nin karşısına brulee çıkarılıyor yazar tarafından gene şansı yaver gitti falan filan burada direk ama direk yazar ben öldürmedim kardeşim adamı demiş mi demiş sana soruyorum tekrardan 1 sayfa önce o acı havuzundan 1 adamla ile yerleri öpüp bayılacak adam acı havuzunun tamamına gerçekten dayanıklılığı ile dayandığını mı düşünüyorsun? Aynı şeyden bile bahsetmiyoruz ki burada manga da kıyas yapabileceğimiz hem de çok çok sonrası değil 1 sayfa sonrasına kıyas yapabileceğimiz örnek var.
 
Son düzenleme:
Bu arada Luffy gidip Kaidouyu, crocoyu katayi patlatinca plot oluyorda

Neden Apoo,money,CC gibi normalde ezip geçeceği kişilere yine gidişata göre yenilebilmesi konuşulmuyor bu kadar?
Onların gücünü bilmiyor. Apoo sürprizdi. Kid, zoro ve luffy aynı pozisyonda kaldı. CCin gücünü bilmiyordu luffy ayrıca onu indirmek değil yakalamak niyetindeydi o yüzden yenildi. Kaldıki cc orada smoka da dahil herkesi indirdi. Monet'te de luffy tam güç girmedi. G2 ile girdi moneti de yenerdi elbet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık