Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks ve tayfasını kar yağan bir adada görmüştük, Drake ve bir kaç adamını da sonradan kar yağan bir adada gördük. Muhtemelen Shanks kendi bölgesinden bir adayı Kaido'ya verdi geri dönmesi için, silah yapmak için kullanıyordular sanırım. Kaido efsanevi bir ölümü arzuluyor, sadece ölümü istese kendini öldürtebilir ama basit bir ölüm yerine WB gibi efsane olacağı bir ölüm bekliyor. Luffy'i adadan atmak yerine direkt kendi öldürebilirdi, orda Luffy'i öldürmeyi istemedi aslında, iç güdüleri engel oldu bence. Dediğin gibi Luffy için bir şeyler hissetmeye başladı, özellikle Luffy savaş sırasında gülümserken Kaido da bu haline bakıp gülümsediği zaman. Onigashima başında çok umudum yoktu ama daha da derin işlenirse favori villainim bile olabilir...
Luffyi adadan attığı açıklandı mı o kısmı göstermedi diye hatırlıyorum ben luffynin birşeyler yapacağı sırada gücü bitti ve düştü diye hatırlıyorum sanki.
 
Luffyi adadan attığı açıklandı mı o kısmı göstermedi diye hatırlıyorum ben luffynin birşeyler yapacağı sırada gücü bitti ve düştü diye hatırlıyorum sanki.
Açıklanmadı. Fakat kaidonun dediğine göre saldırı yapmak üzereymiş. Ayrıca düştüğü şekile bakarsak darbe almamış kendisi düşmüş çünkü dik düşüyor saldırı alsaydı çapraz şekilde düşmesi gerekirdi.
 
Yeni one piece filmi geliyor detaylar yakında acıklanacakmış
Umarım ROCKS ile alakalı değildir onu bizim flashback olarak görmemiz daha iyi olur. Çünkü Şu ana kadar ki filmlerde hep aynı düzen ilerledi ve Rocks bu şekilde anlatılamaz çünkü filmlerin baş kahramanı Hasır Şapkalar ama olası bir Rocks Flashback'inde baş kahraman ya Garp olur ya Roger ya Xebec. Film yapmak için belki Xebec'i aslında ölmemiş yaşıyormuş gibi gösterip her filmde olduğu gibi Luffy'e yenilmesini sağlayabilirler ama bence bu güzel olmaz çünkü benim gözümde Xebec, Roger'ı da Garp'ıda aşmış bir adam olmasa bile en kötü Yonko seviyesi böyle bir adamı filmde ana kötü yapıp sonunda yenilmesini sağlayacaksan ya Xebec'i aşırı nerflersin ya Luffy'e acayip P-up verirsin ki ikisini de ben görmek istemiyorum çünkü Xebec'i Garp'ın öldürmesi ile efsanesi başladı ve bence böyle bir senaryo Garp'ın efsanesine gölge düşürür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık