Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031: Bilimin Savaşçısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 197 78.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 7.9%
  • Orta

    Kullanılan: 35 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pica'nın dandikliği yüzünden Zoro vs Pica'da Zoro'nun tekniği boşuna kullanılmış gibi geliyor. Sırf bizimkiler kazansın diye karakterler oyun oynuyor gibi dövüştü resmen.
Pica eb sevmediğim karakterdir One piecete çünki adamın varlık nedeni sırf Zoroyu yücaltmek başka hiçbir işe yaramıyor. Pica önce Luffyi oyaladı ve sanki güçlü biri gibi gösterildi sonra Luffye kılıçla saldırdı ama tayfadaki kılıç ustası kim Zoro ve tabikide o Picayla dövüşmeye başladı. Pica bir tana kılıç tekniği kullanmadadı sadece dev bir taşa dönüşüp oyun oynadı sonrada kocaman olup Zoroya kesilerek bak adam nasıl kocaman kesiyor diye onu gene yüceltti. Daha buda yetmezmiş gibi dövüşçü gibi kılıcı bıraktı adama hakiyke daldı ve ondada tek yedi. Ya kardeşim Pica sen nesin kılıç ustasımı meyve kullanıcısımı yoksa dövüşcümü.

En sinir olduğum yanıda bu beş para etmez nefes israfının Vergo gibi Smokerı yenebilen saf haki kullanıcısı bir dövüşcüyle karşılaştırılması ve hatta daha güçlü görülmesi. Yav bu Zoro çöpü dövse adamlar elmas oluyor, bak animedeki Batmana herifcioğlu Page1den felan güçlü King gibi güçkü mübarek, Kaidonun sonu Batman gibi birinin hakkını vermediği için gelecek.:hhh:
 
Bu benim ciddi halim değil demişti çöplere.Bir dahaki sefere artık onlar :) ana karakteri adam yerine koymadı adam yerine koydurtmayan mangaka utansın.Hep aynı şeyi yapıyor.Aynı Alabasta.Elini arkadan kelepçe gibi bağladığın adama sonradan yeniliyorsun one piece işte gül geç. :D
Son halini hatırlıyorsun değil mi doffynin :confused: adam artık korkudan 3 skill birden atıyordu:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık